2777
2789

من سالهاست دارم و تحت نظر پزشکم.بسیاری از خانومها در تمام عمرشون بدون اینکه بدونن (در صورتیکه سونو نرن) دارن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

چرا سوتین نمی پوشی؟اگر اینطور بود که نصفی از خانومها باید بی سوتین می گشتن....

من فقط هر 6 ماه سونو میرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالهاست دارم و تحت نظر پزشکم.بسیاری از خانومها در تمام عمرشون بدون اینکه بدونن (در صورتیکه سونو ن ...

برای شما چقدر اندازه ش و چند سالتونه؟ 

سوتین رو میترسم بدترش کنه نمیبندم 

ولی الان میگم شاید فرم سینه م بد بشه اگه نبندم 

نمیدونم چیکار کنم

سوتین سفتشو نبند بیشتر وقتا باز بزار حتما 6 ماه یکبار سونو برو(ببین کی داره توصیه میکنه خودم یکساله نرفتم 😲) ویتامین Eهم بخور عزیزم کلم بروکلی اگه میتونی بخوری بخور حتما یا بجوشون هر روز یه لیوان ابشو بخور من حودم خوشم نمیاد نمیتونم بخورم😁😁

برای شما چقدر اندازه ش و چند سالتونه؟  سوتین رو میترسم بدترش کنه نمیبندم  ولی الان میگم ...

نه بابا سوتین بپوش.هیچ ربط اثبات شده ای تا الان نداشته فقط شب موقع خواب نپوش.

من 10 ساله دارم.4 تا هست.34 سالمه.

نترس.بجاش چکاپ دوره ایت رو همیشه برو.

سوتین سفتشو نبند بیشتر وقتا باز بزار حتما 6 ماه یکبار سونو برو(ببین کی داره توصیه میکنه خودم یکساله ...

یعنی چند ساعت باز بذارم شبا باز باشه کافیه؟  ویتامین ای و گل مغربی دارم میخورم

برای شما اندازه ش چقدره؟

یعنی چند ساعت باز بذارم شبا باز باشه کافیه؟  ویتامین ای و گل مغربی دارم میخورم برای شما اندازه ...

دقیقا داروش همین پریم رز و ویتامین e  هست.

من روزها که سرکارم یا بیرون و مهمونی می پوشم خونه که تنهاییم نمی پوشم.متغیره دیگه ساعتهاش.

نگران نباش.اصلا چیز نگران کننده ای نیست.احساس می کنم خیلی واسه خودت بزرگش کردی

نه بابا سوتین بپوش.هیچ ربط اثبات شده ای تا الان نداشته فقط شب موقع خواب نپوش. من 10 ساله دارم.4 تا ...

لنا جان اندازه شو نگفتی 

برای من ۳ سانت 

شما تو این چند سال بجز سو نو کار خاصی برای درمان انجام ندادید