2777
2789
عنوان

حاضرین مهریه تونو ببخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 145 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من اصلااا نبخش مطمئنم خیلی پشیمون میشی.صبر کن تا شرایط عروسی جور شه.

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

چ معنی داره برای ی عروسی ک ملت میان میخورن و پشت سرتون حرف میزنن، اینقدر اصرار کنی ک روش اینقدر باز شه.

واقعا ایتجور عروسی گرفتن بهت می چسبه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عروسی گرفتن وظیفه مرده چه ربطی به مهریه داره اون که از الان فکر اینه تو از حقت همه جوره بگذری مهریه اتم ببخشی معذرت میخولام اما فردا گند میزنه به زندگیت اصلا مهریه ات رو نبخش بگو این چه حرفیه میزنی مهر حق زنه عروسی هم برامون خاطره است پول نداره عیب نداره یک مدتی نامزد بمون تا پولش جوربشه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

عزیزم ما زنها به حق و حقوق خودمون وارد نیستیم هرگز نبخش اون وظیفشه عروسی بگیره پس شما هم جهاز نبر ! همه چی در ازای همه ! مهریه رو هرگز نبخش ! چون بسیار مردا رو گستاخ می کنه ! مهریه حق قانونی شماس! بهتره با هم کنار بیاد یا هزینه عروسی رو با نصف و یا متعادل کنید ! ولی عروسی فقط یکباره ! من خیلی خیلی کارهای اشتباهی تو ازدواجم انجام دادم و به شدت پشیمونم

تمام حق و حقوقمون همین مهریه ست اونم ببخشیم 😓

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

دیوانه ام مگه ادم واسه یه شب پشتوانه یه عمرشو از دست نمیده . رفتی خونه خودت یه مهمونی جمع و جور تو خونت بگیر و ارایشگاه برو و اتلیه عکس بگیر . مثلا منی که شب عروسیم ششصد نفر شام خوردن الان چه تاجی روسرمه؟

مهریه تضمین زندگی شماست عروسی یک شبه یک ملت میان میخورن میرن این دورو باهم مقایسه میکنی و اولی و به دومی میفروشی؟؟؟

بگو عروسی نمیخوام جاش لباس بپوش اتلیه برو عکس بگیر شبش هم  خانواده درجه ۱ شام بدهو بزن برقص

تازه به شوهرم می گم چرا پشت قبالم بیشتر ننداختی

میگه اشتباه کردم

😒😒😒😒😒 نبخش مال خودته 

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند