2777
2789
عنوان

حاضرین مهریه تونو ببخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 145 پست
ما قصد جدا شدن نداریم ولی همسرم اینقدر زیر  بار قرض و قسط رفته بهم گفت بیا بریم مشهد زندگیمونو ...

عزیزم خونوادت راست میگن! تو دختری  اینجوزی نمیبرن ک! ارزش برا خوذت قائل شو! 

در هر حال اقاتون نباید این حرفو میزد! خصوصا ک تو هم همراهیش کردی گفتی سرویس طلا نمیخوای  و تعداد مهمونا رو کم کردی! ب نظرم زیاده خواهی کردن

200  مهر رو الان مگه خواستی ک تو فکر بخششه!! 

خودتم  داری میگی فداکاری هاتو کردی! دیگه نمیشه از همه چی بزنی! 

مامانش داره نمیده! از مادر دلسوز تر نشو! 

توی مسیر زندگی خیلی جاهای دیگه هم باید گذشت کنی! 

احساس تنهایی شدید 
عزیزم خونوادت راست میگن! تو دختری  اینجوزی نمیبرن ک! ارزش برا خوذت قائل شو!  در هر حال اق ...

اره میدونم خانوادم راست میگن

مامانمم بهشون گفت مگه بیوه دارین می برین

ولی من اینقدر از توقعات کم کردم اینقدر خودمو پایین آوردم درحالیکه حقم بعد از دوسال و نیم صبر یه عروسی مجلله

ولی خوب خواستم شوهرمو درک کنم کوتاه اومدم

نمی دونم چرا لجبازی میکنن مادرش بهش خط میده

فکر کنم چون دخترخودش بدون عروسی رفته 

همش اونو مثال میزنه درحالیکه بجای عروسی براش آیفون 7 خریدن و سه تا مسافرت خارجه تایلند و دبی و مالزی بردنش سرویس طلا و خرید عروس هم داشت

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم خانوادم راست میگن مامانمم بهشون گفت مگه بیوه دارین می برین ولی من اینقدر از توقعات کم ک ...

اصلا کوتاه نیاید!  بخدا دلم میسوزه!  اشتباه  نکن! 

هر جا بشینم میگم از همسر من خداترس تر و مردتر کسی نیست! اما مامانش خیلی تحقیر کرد با اینک خودش هیچی نیست و نداره! 

بخدا حیفه خونوادت پشتت هستن الان کوتاه بیای پس فردا یه چی بشه میگن خودت خواستی! 

کوتاه نیاید ب مامان بابات بگو من حرف شما رو قبول دارم و میخولم ک همون بشه فقط یجوری ک دعوا نشه با پنبه سر ببرید 

احساس تنهایی شدید 
اره میدونم خانوادم راست میگن مامانمم بهشون گفت مگه بیوه دارین می برین ولی من اینقدر از توقعات کم ک ...

عزيزم فكر ميكني مردها  قدر اينهمه گذشت توي زندگي رو مي دونند؟نود درصدشون نمي دونند،وقتي از الان از بيشتر خواسته هاي منطقي و معقولت ميزني ،اون پيش خودش نميگه واييي چه زن قانع و خوبي ،ميگه حتما دلش نمي خواد ،مطمنم بعدها اگه بهش بگي من بخاطر فشار نياوردن بتو و حمايتت از خواسته هام گذشتم ،در كمال راحتي ميگه مي خواستي بخري ، حتما طلا دلت نخواسته ،يا حتما خريد عروسي دوست نداشتي كه نخريدي،خلاصه بنظرم در اين موارد بگو بتيد با والدينم صحبت كني ،يه سري عرف وجود داره كه بايد انجام بشه من نمي تونم ازشون بگذرم

عزيزم فكر ميكني مردها  قدر اينهمه گذشت توي زندگي رو مي دونند؟نود درصدشون نمي دونند،وقتي از الان ...

هیچ مردی قدر زن قانع رو نمی دونه اتفاقا مردا از زن متوقع بیشتر حساب می برن و خوششون می یاد

نمیدونم چرا حس خوبی به این پیشنهاد همسرت ندارم اونم تو عقد 

اگه واقعا مشکلی هست نرو زيريه سقف

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
منم همین شرطو گذاشتم ولی خیلی راحت میتونن بزنن زیرش چیکار می کنی بحث و جدل و دعوا؟ نمیشه که مجبو ...

والله چندباری بحث شده ولی اخرشم حرف حرف من شد چون شوهر من و خانوادش از طلاق میترسن خیلی کوتاه میاد

والله چندباری بحث شده ولی اخرشم حرف حرف من شد چون شوهر من و خانوادش از طلاق میترسن خیلی کوتاه میاد

بعدش ناراحتی پیش نیومد بین خودت و همسرت؟

نه زود تمومش میکنه من کوتاه نمیام اون مجبوره کوتاه بیاد دیگه وقتی کوتاه میاد یعنی اتش بس

]چه خوب همسر من خیلی لجبازه اصلا کوتاه نمیاد