2777
2789
عنوان

در حال اقدام برای بارداری

242 بازدید | 26 پست

بچه ها  دوتا سقط داشتم و پیش  دکتر علوی رفتم شریعتی همچنان هفت ماهه اقدام کردم و فعلا هیچی فک کنم این دفعه هم باردار نیستم چن روز دیگه پری میشم 😔😔

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مشکلت چیه؟

سلام مینا جان والا کلی آز دادم تمام از رو دکترم دید و گفت دیگه لازم نیس اقدام کن اون دوبار که اقدام کرده بودم زود بعد دو سه ماه اقدام باردار میشدم این دفعه نمیدونم چیشده

سلام مینا جان والا کلی آز دادم تمام از رو دکترم دید و گفت دیگه لازم نیس اقدام کن اون دوبار که اقدام ...

اگه همه چیت نرمال بوده پس حتما باردار میشی تو هر بار اقدام فقط ۲۰ در صد امکان بارداری هست نگران نباش تخمگ گذاری داری؟دارویی بهت نداده

اگه همه چیت نرمال بوده پس حتما باردار میشی تو هر بار اقدام فقط ۲۰ در صد امکان بارداری هست نگران نباش ...

استرادیول داده اونم نصف پنجم پری تا یازدهم رهم گفت رحمت خشکه ولی اون سری قبل گفت بهتر شدی دعصابم ریخته بهم کلا تا حالا نمیخواستم باردار بشم ولی سنم داره میره بالا الان تمام کارامو کردم و فقط منتظر

استرادیول داده اونم نصف پنجم پری تا یازدهم رهم گفت رحمت خشکه ولی اون سری قبل گفت بهتر شدی دعصابم ریخ ...

مگه چند سالته؟پس برو پیش یه دکتر که کلن کارش نازاییه بهتر به نتیجه میرسی؟تهرانی؟اگه تهران باشی چندتا کلینیک خوب تو تهران هست مثل صارم امید .....

مگه چند سالته؟پس برو پیش یه دکتر که کلن کارش نازاییه بهتر به نتیجه میرسی؟تهرانی؟اگه تهران باشی چندتا ...

آره تهرانم والا از بزرگ علوی خیلی تعرزف کردن نمیدونم اسمشو شنیدی یا نه

نه عزیزم نشنیدم صارمم خیلی دکترای خوبی داره 

اخه من رفتم پیش دکتر ثریا صادحی بعد معاینه متوجه شد یه کیست جلوی ورودیه واژنم قرار داره و من نمیدونستم باور کن داشتم سکته میکردم خیلی من و ترسوند ولی پیش همین علوی رفتم و جراحی شدم بهمن پارسال از اون به بعدم برا بارداری پیشش میزم