2777
2789
عنوان

کچل من + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 37 پست
ببخشید یه سوال دارم اگه یه دختر ۲۸ساله شهرستانی بودین و واستون یه خاستگار مومن و از هر نظر مورد تای ...

مهم اینه که اخلاق داشته باشه و شهور

شما میگی کچل ،،،من کلی میگم اینکه هرکسی که زیباست به مرورزمان حتی بهترین پوست رو داشته باشه چروک وزشت میشه یا بیشتراقایون ارثی پا به سن بزارن کچل میشن وریزش مو میگیرن !!!هیچ وقت بنظرم نباید به ظاهر ادمها نگاه کرد برای ازدواج چون هیچ زیبایی موندگاروابدی نیس.این اخلاق و مهر ومحبت طرف است که تا همیشه است وحتی امکان داره بیشترهم بشه !!!!بنظرم اگه مجردی شرط اول ودوم وسوم اخلاق ورفتار و مومن بودن طرف برات مهم باشه ن ظاهرش چون خیلی ها همسرخوشتیپ و خوشکل دارن اما خوشبخت نیستن همش دعوا و شکاک و .....وکسایی هستن که همسرشون خیلی زشته اما بسیار عاشقانه وخوشبخت زندگی میکنن وخیلی همدیگرو دوستدارن .

عزیزم خودت صلاحتو بهترمیفهمی اما اگه طرف اخلاق خوب داره و مومن هستش و اهل سیگارو....نیس جواب مثبت بده وفقط بخاطر کچلی موقیعت خوب رو ازدست نده،،،

انشالله هرچی صلاحته همون بشه و خوشبت بشی ❤🌹

وای چقد پرحرفی کردم😐😲😅

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم اینه که اخلاق داشته باشه و شهور شما میگی کچل ،،،من کلی میگم اینکه هرکسی که زیباست به مرورزمان ح ...

مرسی خواهری از راهنماییت بوووووس

برا عموتونم فاتحه خوندم خدا بیامرزتشون

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
استارتر چرا عکس بچە رو پاکیدی؟؟؟ من ندیدمش

عزیزم نمیخوام شناسایی شم، اگه هستی لایک کن تا بذارم و زود پاک کنم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
انشالله😍😘

عزیزم منم مشکل داشتم و 7 سال بعد ازدواجم بچه دار نشدم ولی الان یه 3 قلویه نانازی دارم که توراه تولدن تا چند ماه دیگه به دنیا میان از ته دلم برات دعا میکنم چون واقعا درکت میکنم

عزیزم منم مشکل داشتم و 7 سال بعد ازدواجم بچه دار نشدم ولی الان یه 3 قلویه نانازی دارم که توراه تولدن ...

خواهر من ک پریود شدم😭😢

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم