2777
2789
عنوان

کچل من + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 37 پست
حالتو درک میکنم فدات بشم چون دوسال جات بودم  قششششنگ میفهممت اما خدا یه جایی یه جوری بهت هدیه ...

انشالله😍😘

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال دارم

اگه یه دختر ۲۸ساله شهرستانی بودین و واستون یه خاستگار مومن و از هر نظر مورد تایید بیاد فقط تنها مشکلش اینه که کچله شما قبول میکردین که باهاش ازدواج کنین  .خانوما بیزحمت همتون نظر بدین

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
ان شاء الله خدا  یه نی نی سالم و عزیز بهت بده و زندگیت پراز آرامش بشه. دعا قلبیمه و امیدوار با ...

برای  سلامتی مامانت صلوات فرستادم عزیزم 

انشالله تنشون همیشه سلامت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ان شاء الله خدا  یه نی نی سالم و عزیز بهت بده و زندگیت پراز آرامش بشه. دعا قلبیمه و امیدوار با ...

ممنون خواهری. برای شفای مادرتون صلوات فرستادم 

ببخشید یه سوال دارم اگه یه دختر ۲۸ساله شهرستانی بودین و واستون یه خاستگار مومن و از هر نظر مورد تای ...

الان کچلا خوشتیپ ترن   

بعدشم مشکلی نبست که حل نشه میتونه مو بکاره

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ببخشید یه سوال دارم اگه یه دختر ۲۸ساله شهرستانی بودین و واستون یه خاستگار مومن و از هر نظر مورد تای ...

بله چون میتونه مو بکاره

بله چون میتونه مو بکاره

به نظرتون تو اولای اشنایی و خاستگاری و بله برون کسی مسخره نمیکنه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
به نظرتون تو اولای اشنایی و خاستگاری و بله برون کسی مسخره نمیکنه

ن فک نمیکنم بعدم شما نباید اجازه بدی کسی مسخره کنه عزیزم