2777
2789
عنوان

منوی شام پیشنهاد بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 66 پست

امشب سالاد و هرچی که ميخاستي درست کنی،آماده میکردی،فردا فقط برای غذا وقت ميذاشتي

لازانیا یا الویه یا کشک بادمجون

قرمه سبزی یا زرشک/شيويد پلو با مرغ 

یه سوپ ساده(سوپ آماده بگیر،توش هویج و سیب زمینی ووووو این چیزا بریز،خیلی هم عالی میشه)

خودتو دردسر ننداز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم قرمه سبزی درست کن،مرغ هم ازامشب بخابون توخامه،پیاز،زعفرون،فردا بزن به سیخ چوبی لابه لاشم فلفل دلمه ای رنگی بزن بذارتوماهیتابه باشگاه کم سرخ بشه،ژله هم درست کن،با سالاد،حالااگه شیرازی هم باشع چه بهتر همه خوششون میاد

اخه بستگی داره مهمون کی باشه ؟

سوپ که سنگین نباشه یا فینگر فود 

ماهیچه با پلو و سالاد و غیره 

دسرم کادایف یا چیز دیگه ، اخه باید ببینم چقد برام مهم هستن هر چقدر مهم متنوع تر سعی میکنم باشه 

اگه پیش غذا و غذا و یه چیزی کنارش و دسر میخوای...سوپ جو...چلو مرغ( با یچه سه ساله از همه راحت تره)...کنارش اگه شوهرت کمک میکنه سالاد کاهو...با دوغ...دسر هم مثلا فرنی هوا هم سرده میچسبه راحتم هس...نوشابه که ضرر داره

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ سرخ شده سوپ اماده ها رو باشیر و یه کمی هویج رنده شده و سبزی سوپ 10 دقیق ...

سوپ اماده بد نیست اونوقت ؟ تا حالا امتحان نکردم . نگن تنبلی کرده .

سبزی سوپ چیا هست ؟  عاقا نخندینا من ۷ ساله ازدواج کردم ولی اشپزیم تعطیله 😁

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ سرخ شده سوپ اماده ها رو باشیر و یه کمی هویج رنده شده و سبزی سوپ 10 دقیق ...

كاسترد چطوريه عزيزم؟

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
بلد نیستم 😂😂 همیشه از بیرون گرفتم جوجه رو 

کار سختی نیست مرغ تیکه شده رو مزه دار می کنی به سیخ میزنی میزاری تو فر خودش میپزه همین ☺ ولی حالا واسه اولین بار نمی خواد اینکارو بکنی یه بار واسه خودت تمرین کن بعدا واسه مهمون درست کن. البته نپخته شو میتونی از سوپر مارکت هم بگیری

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
اگه پیش غذا و غذا و یه چیزی کنارش و دسر میخوای...سوپ جو...چلو مرغ( با یچه سه ساله از همه راحت تره).. ...

فرنی رو بعد از غذا با میوه بیار اگه درست کردی.....ولی در کل با بچه سه ساله به خودت زحمت نده ساده بگیر....دسرم اصن نزار بابا😀 اسراف خوب نیس 

سوپی ک رب نداره شیر داره لبو هم مثل میوه ب عنوان دسر با باقالی تو این هوا میچسبه  نکه ببری سر ...

اها اون سوپو بلدم 😉

🙈 فک کردم لبو رو هم سر سفره ببرم 😂 اخه تو تزیین سالاد گاهی استفاده میکنم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....