2777
2789

قسمتایی ک لایت کردی میسوزه.مجبوری اکسیدانتو 9درصد بزنی...با این اکسیدان بعید میدونم برسه!تیره کن

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
قسمتایی ک لایت کردی میسوزه.مجبوری اکسیدانتو 9درصد بزنی...با این اکسیدان بعید میدونم برسه!تیره کن

اخه جاریمم مثل من لایت کرده بود قبلا بعدش دکلره گذاشت آرایشگرش گفت کپسول کراتینه بریز داخلش نمیسوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه جاریمم مثل من لایت کرده بود قبلا بعدش دکلره گذاشت آرایشگرش گفت کپسول کراتینه بریز داخلش نمیسوزه& ...

اره اونم بستگی ب ارایشگرت داره...ولی خوب هرکاری کنی آسیب میبینه موهات عزیزم.حیفه من ک روشن بود دکلره کرده بودم.الان ی مشکی زدم دارم تقویتشون میکنم جون بگیرن دیگ رنگ نمیکنم

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین