2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردین...

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 63 پست
من وقتایی که باهاش دعوام میشه میگم اصلا غلط کردم ازدواج کردم ولی وقتایی که باهم خوبیم میگم صدبارم بر ...

ان شاالله ب زودی ب وضعیت صد بار بر میگردی😁

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

اره دوباره انتخابش میکردم

خیلی خیلی متاسفم که اینو میگم ولی از روزیکه پدر و مادرش فوت شدن زندگیمون واقعا اونی شد که باید باشه اونقدر که همیشه و همه جا وسط زندگی ما بودن. 

نصف بیشتر مشکلات همه ی زوجا خونواده هاس نه خودشون دوتا

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دوباره انتخابش میکردم خیلی خیلی متاسفم که اینو میگم ولی از روزیکه پدر و مادرش فوت شدن زندگیمون ...

چقدر جای تاسف داره ک بعضی از ادما کاری میکنن ک بعد از مرگشون ی سریا احساس راحتی کنن😔😔

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
چقدر جای تاسف داره ک بعضی از ادما کاری میکنن ک بعد از مرگشون ی سریا احساس راحتی کنن😔😔

واقعا همین که میگی

الان از حرفی که زدم عذاب وجدان دارم ولی وقتی واقعیت داره چکار میشه کرد؟

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
استارتر امضات...😭😭😢😢😔😔

متاسفانه حقیقتی تلخ😢

من این سوال رو پرسیدم عزیزم اگر منظورتون با منه من خودم کنجکاوم ببینم کسی ک خودش با عشق همسرش رو انت ...

نه عزیزم اکثرا می بینم بلافاصله بعد نارضایتی از ازدواج یکی سریع می پرسه سنتیه؟ که در جواب هم بعضی ها می گن آره بعضیا میگن نه. 😁 . 

اعتراضی ندارم ها ولی هی فکر می کنم چرا دیدگاه ها نسبت به ازدواج سنتی بد شده . شما رو نمی گم ولی بعضیا فکر می کنن ازدواج سنتی ازدواج بدون احساسات و ندیده و نشناخته هست ولی اینطوری نیس .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بلههههههه ❤️ هفت ساله عاشقشم و عاشقمه 

جونم پایدار باشه❤

نه عزیزم اکثرا می بینم بلافاصله بعد نارضایتی از ازدواج یکی سریع می پرسه سنتیه؟ که در جواب هم بعضی ها ...

نه من اینطورس فکر نمیکنم اتفاقا معتقدم کسایی ک سنتی و بدون عشق اولی ازدواج میکنن و بعد ها عشق بعد ازدواج رو تجربه میکنن خیلی عشقشون واقعی تره چون قبل ازدواج ادم بدون اینکه با طرف مقابل زیر یک سقف باشه عاشقش شده اما بعد ازدواج ادم بد و خوب عشقش رو میبینه با تمام اینا عاشق میشه

استاتر پروفایلت دارن چکار میکنن؟ شک برانگیزه

خخخخ کار بدی نمیکنه داره لپش رو با انگشتش فشار میده😄😄😄

بلایی ک من سر شوهرم در میارم دقیقا😄😄