maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 عنوان ساک حاملگی کوچیک 160 بازدید | 4 پست سلام عزیزانمن طبق موعد پریودی ۷هفته بود که سونو رفتم دکتر بهم گفت ساک حاملگیت کوچیکه.کسی در این زمینه تجربه ای داره؟یعنی احتمال رشدش بالاس؟طبیعیه؟گفت دو هفته دیگه دوباره بیا. 1397/08/28 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila_sh_72 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1248 منم طبق موعد هفته ی هفتم، امروز رفتم سونو گفت ساک دیده میشه ولی جنین نه هنوز، به منم گفت دو هفته دیگه بیا😥😥 من که خیلی استرس دارمعزیزم توکل به خدا، ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد، خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر میدونه به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 منم طبق موعد هفته ی هفتم، امروز رفتم سونو گفت ساک دیده میشه ولی جنین نه هنوز، به منم گفت دو هفته دیگ ... پناه بر خدا.ایشالا خدا اگه لایقمون بدونه کمکمون میکنه.من چون دکتره خودش سونو انجام داد پرینت نداد بهم.و اصلا نمیدونم جنین داره یا نه.اما علائم بارداری رو دارم.البته هنوز حالت تهوع ندارم.
leila_sh_72 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1248 پناه بر خدا.ایشالا خدا اگه لایقمون بدونه کمکمون میکنه. من چون دکتره خودش سونو انجام داد پرینت نداد ... منم فقط سینه هام درد و سوزش داره ، نپیدونم والاان شاءالله واسه شما هم مشکلی نباشه به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹