2777
2789
عنوان

گرفتگی رگ قلب

7191 بازدید | 16 پست

دوستان کسی اطلاعی داری امروز انژیوگرافی شده گفتن سه تا رگاش گرفته .کلن قلب سه تا رگ داره ؟

حالا فردا قراره با دکترش صحبت کنیم. کسیی میدونه  سه تا رگ گرفته باشه قلب باز میکنن یا فنر میزارن؟

BabyFetus Ticker

رگ که بیشتر از سه تا داره  اول با دارو اگر حل نشد فنر معمولا اگر همه رگای قلب بسته باشن قلب و باز میکنن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا میشه یه صلوات مهمونم کنی❤❤🌷🌷🌷
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه الان تو نت سرچ کردم نوشته قلب سه تارگ اصلی داره

هر سه تا رگ اصلی گرفته؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا میشه یه صلوات مهمونم کنی❤❤🌷🌷🌷
بیشتر ببینید

کلا ۴ تا رگ اصلی هست همسر منم سه تا رگش کلا گرفته بود که با انژیو حل نشد وقتی نامزد بودیم عمل قلب باز انجام داد که متاسفانه امسال خیلی اذیت شد تا پیوند قلب انجام داد و الان حالش خوبه❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کلا ۴ تا رگ اصلی هست همسر منم سه تا رگش کلا گرفته بود که با انژیو حل نشد وقتی نامزد بودیم عمل قلب با ...

اخی عزیزم خداروشکر. چرا مگه عمل باز کلن جواب نمیده؟

الان بنظرت وقت تلف کردن برای فنر بیخوده؟

BabyFetus Ticker
اخی عزیزم خداروشکر. چرا مگه عمل باز کلن جواب نمیده؟ الان بنظرت وقت تلف کردن برای فنر بیخوده؟

نه عزیزم برای بعضی ها جواب میده دکتر تشخیص میده برای همسر من چون بیماری قلبیشون مادرزادی بود جواب نداد و اینوه شغلمون به شدت استرس زاست 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه عزیزم برای بعضی ها جواب میده دکتر تشخیص میده برای همسر من چون بیماری قلبیشون مادرزادی بود جواب ند ...

اهان. الان بابام گفتن اینطوری. حالا فردا دکترش دقیق میگه. ولی تا فرداااااا

BabyFetus Ticker
اهان. الان بابام گفتن اینطوری. حالا فردا دکترش دقیق میگه. ولی تا فرداااااا

انشاالله مشکلشون حل میشه اصلا بهشون استرس ندید❤

نه عزیزم برای بعضی ها جواب میده دکتر تشخیص میده برای همسر من چون بیماری قلبیشون مادرزادی بود جواب ند ...

مشکل مادرزادیشون چی بود؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

سلام من معحون سیر ولیمو رو توی خونه درست میکنم .قبلا هم خودم به دلیل کلسترول بالا استفاده کردم وواقعا تاثیر داشته.ویدئوی سیر ولیمو رو توی کانال یوتیوبم گذاشتم به اسم Layla A

علاوه بر این معجون شگفت انگیز ویدیوهای آموزشی لوازم آرایش هم گذاشتم.مثل کرم روز وشب .پرایمر.انواع سرم انواع تونر.وغیره

درضمن معجون سیر ولیمو کبد چرب رو هم درمان میکنه

https://youtu.be/cfndjh6DlfA

اینم لینک معجون سیر ولیمو.واقعا فوق العادس.وخیلی هم تاثیر گذار

انشالله که به زودی مشکلتون برطرف بشه . پدر شوهر قلبش نامنظم میزد  اصلا نمیتونستیم ببریمش دکتر چون از گردن به پایین فلجه زنگ زدیم به دکتر مهدی مختاریان (متخصص بيمارى هاي داخلي و قلب و عروق ) اومدن تو خونه براش هولتر قلب گذاشتن 

خدا خیرشون بده اینکه میان تو خونه برای معاینه و درمان این خیلی واسه بیمارا بهتره. شمارشونو میذارم اگر کسی خواست  ٠٩١٢٦٩٩٦٤٣٧
٠٢١٢٢٠٧١٩٤