2821
2789

دقیقا مثل من یه سال دنبالشم دلم میخواد ولی پشیمونم میکنن😕

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ سوخته ک اصلا انجام نده....من ک اصلا راضی نبودم و پشیمون شدم 

چرا کراتینه کردید یا صافی زاپنی

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

دوست من انجام داد موهاش عالی شد 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

ولی جای خوب باید بری هزینه کنی 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
وای پس چیکار کنم

تقویتش کن خودت ..شامپوهای کراتینه  بهتر از اون چیزی ک خودشون میرنن هست بزن ..بزار موهات جون بگیره بعد خواستی برو ...برای من کلی پول گرفت اخرشم گفت چ ی کم موهات اسیب دیده خ صاف نشد😑😑ینی هر بهانه ای میارن برای کارشون و بعد ی مدت اثرش رفت و موهام خشک شد

چرا خوبه ب شرطی ک مراقبت کنی تا ۶ ماه اکیه البته با مواد خوب و کراتین کار خوب

من خودم خیلی حساسم خیلی به موهام میرسم این سری دکوپاژ بد موهامو سوزوند میخام بدونم کراتین کنم خوبه یا بد اگ خوبه ک انجام بدم مراقبت میکنم بعدش

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز