2777
2789
عنوان

سوسک کابینت

3682 بازدید | 23 پست

خانما کمک کنید بگید من چیکارکنم سوسکا ریشه کن‌بشن. هرخونه ای رفتم سوسک کابینت داشته. خونه رو ازبیخ تمیزمیکنم سمپاشی میکنم ولی هیچ فایده ای نداره

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
1
33%
الزامی
1
33%
۳
1
33%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خمیر امحا یا ژلش را از داروخانه  بگیر خودتو خلاص کن

دیشب گرفتم گذاشتم همه جای آشمزخونه. شب لامپارو یکی دوساعت خاموش کردم. اومدم دیدم مورچه ها ریختن خنیرارو میخورن میبرن حال میکنن. صبح بلندشدم دیدم هیچ خمیری نیست سوسکاهم واسه خودشون میگردن

حتما با وسایلات میاد من خدنه قبلیم پر از سوسک بود هرچی سوسک کش مایع میزدم نمیرفت تو کابینتاش داشت اومدیم این خونه همه کارتن ها تک تک میتکوندم یدونه تخم سوسک نذاشتم با وسیلا بیاد

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
چجوری باید استفادش کرد

تو مسیرشون باید یه نقطه گذاشت مثل طعمه است ...خونه ما خیلی زیاد بود لای درز سنگای اشپزخونه ام بودن حتی تو پریزای برق !یه نقطه مثلا میذاشتم کنار پریز ... اگه خمیر امحا باشه جسدشم نمیبینید ولی ژل باشه جسدشو مبینید.ولی دوتاش عالیه 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
دیشب گرفتم گذاشتم همه جای آشمزخونه. شب لامپارو یکی دوساعت خاموش کردم. اومدم دیدم مورچه ها ریختن خنیر ...

زمان میبره حدودا یک هفته ..ناامید نشین ازش خیلی خوبه 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

خیلی اهل بشور و بساب نیستی؟؟؟

این سوسکها در اثر رطوبت و شستن زیاد آشپزخانه ایجاد میشن یا با وسایلتون از خونه قبلی همراه شما اومدن

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
زمان میبره حدودا یک هفته ..ناامید نشین ازش خیلی خوبه 

این مورچه های احمق نمیذارن خمیر بمونه که سوسک بیاد بخوره. مورچه هم داریم. اونو چیکارکنم.بخدا خسته شدم. روزی دوبار کاملا خونه رو تمیرمیکنم که یه وقت چیزی نباشه بخورن بیشتربشن

منم خمیر  دو نوع گرفتم فایده نداشت ولی کامن زدم خیلی کم شدن  باید دایم بزنی  تا اوناییم که تو تخماشونن از بین بردن مال من  چند روز پیش اومدم ابمیوه بگیرم از تو موتور دستگاه اومدن بیرون  حتما با خودت میبریشون   اینقدر بزن تا بمیرم جاییم دیدیشون بکششون که زیاد تر نشن

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
خیلی اهل بشور و بساب نیستی؟؟؟ این سوسکها در اثر رطوبت و شستن زیاد آشپزخانه ایجاد میشن یا با وسایلتو ...

شوهرم که میگه وسواس داری. ولی هرچی که بشورم خشک میکنم. هیچ جای خونم رطوبت نداره. ازسوسک متنفرم. وحشت دارم