2777
2789
عنوان

خانما یه سوال خانومانه !!

260 بازدید | 16 پست

سیکل پریودی به فاصله ی بین دو پریودی می گن درسته ؟ چند روز باشه نرماله ؟ همیشه باید ثابت باشه ؟

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۸روز 

بیش تر نرمال نیست ؟ یه بازه نداره ؟ 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

از اولین روز پریود تا اولین روز پریود بعدبین24 تا35البته فک کنم تا40روزم نرمال باشه

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

اگه بیش تر بشه نشونه ی تنبلی تخمدانه ؟

بیش تر نرمال نیست ؟ یه بازه نداره ؟ 

چرا ممکنه یه خانمی سیکلش ۳۵روزه باشه. ولی باید مرتب باشه. مرتب بودن سیکل نشونه سلامت رحم و تخمدانهاست 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

ممنون خانم های عزیز 🌺 ببخشید تک تک ریپلای نکردم 🌺

چرا ممکنه یه خانمی سیکلش ۳۵روزه باشه. ولی باید مرتب باشه. مرتب بودن سیکل نشونه سلامت رحم و تخمدانهاس ...

ممنون 🌷 من دوره هام خیلی کوتاهه مثلا ۴ روزه ، اینم نشونه ی تنبلیه ؟