2789
عنوان

نینی یار بیا

112 بازدید | 13 پست

خواهش میکنم منو درست راهنمایی کن چطور لینک بفرستم برات کجای تاپیکم لینکشو زده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

خانما اگه کسی میدونه بگه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من نی نی یارو منشن میکنم تو تاپیکم میگم لطفا اینو پاک کن...میاد همونجا پاک میکنه واسم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نی نی یارو منشن میکنم تو تاپیکم میگم لطفا اینو پاک کن...میاد همونجا پاک میکنه واسم

خب این یعنی چی

خب این یعنی چی

باید صداش کنی تو تاپیکی که میخای حذف بشه....مثل کاری که الان کاربر کیتی کرده تو پست بالایی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
باید صداش کنی تو تاپیکی که میخای حذف بشه....مثل کاری که الان کاربر کیتی کرده تو پست بالایی

چجوری صداش کنم لینک باشه

کدوم تاپیکته عنوانشو بگو برم توش نی نی یارو صدا کنم

رابطه با شوهر 

سلام عزیزم این تاپیکمه پست اولم کامل با عکس توضیح دادم چطور لینک بذارین و لینک تاپیکاتون کجاست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239949/خانما-رابطتون-با-شوهرتون-چقد-خوبه?postId=74386211

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239949/خانما-رابطتون-با-شوهرتون-چقد-خوبه?postId=74386211

این لینکشه