2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.هفته۲۳هستم.ازظهر یه مایع بی رنگی ازم میاد کم هست اما حدودا دوسه برابر ترشحاتمه..وجلوی شورتمو یه مقدار خیس کرده..کسی بوده اینجوری باشه؟؟واینکه امکان داره از کیسه ابم باشه؟؟ 😢😢😢

برا سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات میفرستی؟☺☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بی رنگ و بی بو هست و عطسه می کنی می آد امکان داره کیسه آبت نشتی داشته باشه باید بری دکتر برات ت ...

اگ از کیسه ابم باشه درمان میشه دیگ مگه نه؟؟من بدون بچم میمیرم😢😢

عزیزم بهتر بری دکتر خیلی تو روزای حساسی هستی یا حد اقل از یه ماما بپرس و یا لا کلینیک نی نی سایت ارت ...

دکتر پس فردا بعدازظهر نوبت دارم اما فردا صبح میرم اشکال نداره تا صبح؟دکترم اینجا نیست و من شهرستانم و دکترخوبم نداره میترسم برم پیششون..اگ فردا برم پیش دکتر خودم عیب داره؟؟اخه امروزم دکترم مطبش نمیشینه وگرنه همین الان میرفتم..

اگ از کیسه ابم باشه درمان میشه دیگ مگه نه؟؟من بدون بچم میمیرم😢😢

عزیزم نگران نباش برا نی نی ات اتفاقی نمی افته

احتمالا استراحت مطلق بهت می دن و باید آب زیاد بخوری

ولی احتمال داره چون تو ماهای بالاتری ترشحاتت بیشتر شده و کیسه آب نباشه انشاالله

برو بیمارستان شهرتون یه تست کیسه آب ازت بگیره

نه میترسم اینجا اصلا کار بلد نیستم میترسم بیشتر برام دردسر درست کنن..بارداری اولم هست و استرس به شدت فراوون دارم..

میشه برام دعاکنین؟؟من سنم کمه و هیچ تجربه ای ندارم و هرچیزی ک میشع سریع هول میکنم..توروخدا برام دعا کنین..وخیلی به بچم وابسته شدم..بیشتر از۵ماهه دارم حسش میکنم و با جونش جون میگیرم..توروخدا برام دعا کنین خیلی محتاج دعاتونم..

مطمئني مثل ابه؟شايد ترشح باشه

اره مثل اب بی رنگه..ترشحاتم ببخشید یکم سفید رنگه فرق میکنه با اینا..توروخدا برام دعا کن😢😢

اره مثل اب بی رنگه..ترشحاتم ببخشید یکم سفید رنگه فرق میکنه با اینا..توروخدا برام دعا کن😢😢

انشالله كه هيچي نيست عزيزم دلتو بد نكن منم خيلي ترشح دارم همش توهم كيسه ابو ميگيرم از وقتي اومدم تو ابن سايت