من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
نی نیت ب دنیا اومده؟؟ بسلامتی قدمش خیر باشه. اسم نی نیت چیه؟
مرسی فدات فعلا نازگل