2777
2789

منننننننننن ...

خوب نشدم مثه شمامشکلی هم نداشتم تو سونو داخلی و از و اینا....خودم فکر کردم شاید رحمم سرده.بعدم باردار شدم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم.....کلی هم درمان اما بی فایده.... این بار آخر که دیگه دکتر اسپیرونولاکتون داد اما نخوردم..... من که به این نتیجه رسیدم باهاش کنار بیام و بیخود وقت و هزینم رو تلف نکنم

ماهی که باردار شدی بازم لک دیدی یا نه؟؟؟ 

اره دکتر گفت کار به لکه بینی نداشته باش و اقدام کن منم کردم.بعد یه هفته بعد اقدامم لکه بینی داشتم تا یک هفته.بعدخوب شد بعد رفت آزمایش و باردار بودم .باز دوباره تو۵هفته که بودم یه هفته لک میدیدم تا شیاف و امپول زدم و قطع شد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم طب سنتی رو امتحان کردی؟ خیلیا بهم میگن برو طب سنتی

گفتن سویق عدس خوبه .شمابخور شاید جواب داد

ان شاءالله خدا براتون نگهش داره.... 

ممنون عزیزم انشاالله

عزیزم طب سنتی رو امتحان کردی؟ خیلیا بهم میگن برو طب سنتی

این ماه رفتم پیش تحریک عصب دکتر شمسی که خیلییی معروفه و گفت رحمت سرده و تا شیش ماه بیا..ماهی یبار.... دیگه ببینم چی میشه

چندسالته؟ چند روز لکه بینی هات طول می کشید تا پریود بشی؟

من۲۷سالمه.قبلا فقط وقتی پریود میشدم طول میکشیدتا تموم بشه مثلا پریودم ۱۴ ۱۵ روز طول میکشید اما چندماه اخیر اصلا پاک نمیشدم😐😐😐یعنی موقع پری ۳روز خونریزی داشتم بعد لکه بینی شروع میشد انقدر لکه میریدم تااااااا  .....موعد پری بعدی برسه بعد باز چندروز خونریزی ودوباره لک.....