2777
2789
عنوان

حس گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

توبه همین پشیمانی واقعی از گناهه .اینکه دیگه تکرار نشه و لذت اون گناه از بین رفته باشه.  که شما این حس رو دارید هر چند کارتون از لحاظ شرعی گناه بوده اما مطمئن باش خدا میبخشه پس به زندگیت بچسب عزیزم . دعوا هم که تو همه ی زندگیا هست ربطی به اون نداره

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شوهرمه........ قبل محرمیت اينجوري شد.  الان 4 ساله زن و شوهریم اما حس گناه امونو بریده. ه ...

بچسب به زندگیت. با هر کسی نبودی که. الانم شوهرته‌.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
الان شوهرمه........ قبل محرمیت اينجوري شد.  الان 4 ساله زن و شوهریم اما حس گناه امونو بریده. ه ...

این شیطان دست بردار ادما نیست....خدا ارحم الراحمینه...فقط کافیه یکبارتوبه کنی..چندروز پیش توسمت خدا صحبت شدازتوبه...روحانیه گفت اینکه ازرحمت خداناامیدبشی بزرگترین گناه...خدابخشیده تونمیبخشی خودتو؟

عزیزم توکه بانیت بدباشوهرت رابطه نداشتی نامزدت بوده الانم که شوهرته اصلا خودتوناراحت نکن ازخدابخوا که ببخشدت مطمعن باش خداهمه بنده هاشومثل هم دوست داره ومیبخشدشون ازکارخودشون پشیمون بشن

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

با توجه به نیتی که داشتی میشه گفت تقریبا زنش بودی چونکه قلبا همدیگر رو میخواستین،غصه نخور نود درصد بچه های سایت همین شرایط شما رو داشتن

من خودم که بدتر از شما بودم و الانم دوتا بچه ازش دارم اصلا هم حس گناه ندارم ،بالاخره قلبی همدیگه رو قبول داشتیم و عقلا با هم در ارتباط بودیم مگه ازدواج چیزی غیر از اینه و مگه خدای رحمان چیزی غیر از خوشبختی و شکرگذاری از ما میخواد ،خدا رو بخاطر بودن همسرت شکر کن و اصلا بهش فکر نکن

سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!