2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 113 پست
ایجانم خدا برات نگهشون داره😍😍😍😍 چ مادر شوهر بیشعوری خاک بر سرش اسم برا نی نی هات انتخاب نکردی؟

من مجردم اما دوبار فال گرفتم دوجای مختلف خخ نمدونم درسته یاغلط اما هربار گفت دوتا دختر میاری

ولش کن بگو توانقدناشکری میکنی  خداقهرش بگیره  زبونم لال بچه مریض بده میخای چکارز کنی بی شع ...

والا نمیدونم تو چه دینی هستن اینا که اینقدر ادعا دارن و هیچیییی حالیشون نیس انگار میخواد مثل داداشش دوتاپسر مریض خدا بش بده تا عمر داره خرج کنه و پدرش در بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایجانم خدا برات نگهشون داره😍😍😍😍 چ مادر شوهر بیشعوری خاک بر سرش اسم برا نی نی هات انتخاب نکردی؟

آیسل و السانا😍😍😍مرسی عزیزم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
والا نمیدونم تو چه دینی هستن اینا که اینقدر ادعا دارن و هیچیییی حالیشون نیس انگار میخواد مثل داداشش ...

اصلا خودتوناراحت نکن خداهمین نعمتو برای توداده وگرنه ب شوهرت هیچی نمیداد انقدر ک نااهله قشنگ بخور بخاب شادباش اهنگ بزار قربده خیالبافی کن کلی حال کن براخودت بعدم ک دنیااومد بکش طرف خودت بهتر ک دوسش ندارن سمتشم نمیان خودت بدون دخالت بزرگش میکتی

هه من ۲قلو باردارم جفتشون دختره.وقتی فهمیدم دخترن زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم دخترن خیلی خوشحال شدم ذو ...

من شوهرم پسر دوس داشت البته هم دختر دوس داره هم پسر ولى دوس داشت بچه اول پسر باشه، اولش كه فهميد برخوردش معمولى بود طورى كه فكر كردم ناراحت شده، ولى الان ميميره براى دختر هى چپو راست ميگه خداروشكر دختر شد خيلى خيلى خوشحاله، هرشب باهاش حرف ميزنه

ایجانم برا شماهم مبارکه😍😍😍

این جوابی ک گفتی از خواهر شوهرت یعنی کلا ادم خوبی نبوده! و کم اذیتت نکرده همون بهتر ک نیاد! 

بیاد قیافه بگیره میخوام نیاد صدسال 

احساس تنهایی شدید 
از بس احمقم اون روز هنوز گندکاراشون در نیومده بود بابامم خیلیییی سادس اصلا بلد نیس تحقیق کنه هرچی پر ...

خدا کنه خواهرم خوشبخت بشه و بابام مثل من گند نزنه به سرنوشت اون بیچاره

آیسل و السانا😍😍😍مرسی عزیزم

چه خاص و جذاب 

ایجاااانم 😍😍😍😍خدا برات نگهشون داره این دوتا فرشته رو

خوشبحالت خدا چقد دوستت داشته ک دوتا فرشته کوچولو بهت هدیه داده

همیشه ارزوم بود دوقلو دختر داشته باشم باهم ست باشن😍😍

لیست اموال من:😍دخترم❤
من شوهرم پسر دوس داشت البته هم دختر دوس داره هم پسر ولى دوس داشت بچه اول پسر باشه، اولش كه فهميد برخ ...

مهم شوهر ادمه.انشالله که به سلامتی بغلش کنید

چه خاص و جذاب  ایجاااانم 😍😍😍😍خدا برات نگهشون داره این دوتا فرشته رو خوشبحالت خدا چقد دوست ...

مرسی عزیزم انشالله واسه بعدی قسمتت بشه 😁😁😁