2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادشون شهرستانن خدارو شکر اگ اینجا بودن ک مجلسمو ب عذا تبدیل میکردن  قبلا چند بار مادرشوهر ...

اخه تو واسه چی اونارو دعوت میکنی.خودتو شوهرت جشن بگیرید.تو که اخلاق اونارو میشناسی .خوشت میاد ناراحتت کنن😕😕😕

شوهر من اینقدر از دختر بدش میاد که حد نداره اوایل بارداریمم چندبار به شکمم ضربه زد خیر سرشون مثلا مذ ...

واقعا ببخسیدا ولی خانواده بیشعوری دارن شوهرت 

دختر ب این نازی ادم کیف میکنه 

موهاشو ببافی براش جبنگول بینگول بخری قرتیش کنی 

😍😍😍😍😍

لیست اموال من:😍دخترم❤
مذهبی نیستن ک ریاکارن بگو وگرنه اسلام دین تبعیض جنسیتی نیس 

ریا کار هم نیستن خدا گند کارشونو در آورده کم کم آبروشون با گندکاریایی که میکردن رفت.خدا جوابشونو بده اینقدر که ظلم میکنن

اخه تو واسه چی اونارو دعوت میکنی.خودتو شوهرت جشن بگیرید.تو که اخلاق اونارو میشناسی .خوشت میاد ناراحت ...

گفتم حتما خوشحال میشن ک سالمه

خاک تو سرشون 

درد خانواده خودم ب سرشون بزنه ک فقط میگن سالم باشه هرچی بود ،بود

ریا کار هم نیستن خدا گند کارشونو در آورده کم کم آبروشون با گندکاریایی که میکردن رفت.خدا جوابشونو بده ...

اخه چرابااینا وصلت کزدی؟ بخدااینجورادما باید از بی کسی بترکن نبایدکسی باهاشون فامیل شه 

واقعا ببخسیدا ولی خانواده بیشعوری دارن شوهرت  دختر ب این نازی ادم کیف میکنه  موهاشو بباف ...

بخدا رفتم براش گیرسر رنگا مختلف گرفتم با ذوق نگاشون میکنم هرچی به شوهرم نشون میدم اصلا نگا نمیکنه

خدا برا کسی بد نخواد ولی ناشکری خییلی بده 

و زوری از خدا چیزی خواستن بدتر

من یه دوستی داشتم سه تا خواهر بودن اول

میگفت بابابزرگش سر دختر دارشدن عروسش به پسرش پول داده گفته برو زنتو طلاق بده که دل عروسشو بد شکونده

اونوقت خدا بهشون ۲ تا پسر میده

اما خدا بعد از سالها دوباره پسرارو ازشون میگیره

جفت پسرا قبل ۲۵ سالگی از دنیا میرن

باز میمونن ۳ تا دختر 

خیلی بده این افکار.

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
بخدا رفتم براش گیرسر رنگا مختلف گرفتم با ذوق نگاشون میکنم هرچی به شوهرم نشون میدم اصلا نگا نمیکنه

اهمیت نده عزیزم

انشالله ب دنیا بیاد چنان خودشو تو دل باباش جا کنه ک باباش دیوونش بشه

اصلا به اونا چه چقد بيشعورن اه😑 منم وقتى مادرشوهرم فهميدن بچم دختره زنگ زد تبريك گفت حالا جالبه به ...

هه من ۲قلو باردارم جفتشون دختره.وقتی فهمیدم دخترن زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم دخترن خیلی خوشحال شدم ذوق کردم برگشت گفت اره تو بایدم ذوق کنی😶😶اشغال عوضی بعدا گفت یکیش پسره تو قایم میکنی نمیگی منم گفتم مکه پسر چه تحفه ای هست که قایم کنم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اخه چرابااینا وصلت کزدی؟ بخدااینجورادما باید از بی کسی بترکن نبایدکسی باهاشون فامیل شه 

از بس احمقم اون روز هنوز گندکاراشون در نیومده بود بابامم خیلیییی سادس اصلا بلد نیس تحقیق کنه هرچی پرسیدم میگفت همه چیزشون خوبه الکی بدبخت شدم

ولش کن بگو توانقدناشکری میکنی  خداقهرش بگیره  زبونم لال بچه مریض بده میخای چکارز کنی بی شعور  مگه نمیدونه حضرت محمد دخترشون ک دنیامیان چقدررر جشن و سور ب پامیکنن تا برکت دختر رو به ادمایی مث تو بگوثابت کنن هعییی اعصابم خوردشد

هه من ۲قلو باردارم جفتشون دختره.وقتی فهمیدم دخترن زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم دخترن خیلی خوشحال شدم ذو ...

وایییی خوش بحالت دوتا دختر خدا خیلیییی دوستت داره چه سعادتی

هه من ۲قلو باردارم جفتشون دختره.وقتی فهمیدم دخترن زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم دخترن خیلی خوشحال شدم ذو ...

ایجانم خدا برات نگهشون داره😍😍😍😍

چ مادر شوهر بیشعوری خاک بر سرش

اسم برا نی نی هات انتخاب نکردی؟