2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادشون شهرستانن خدارو شکر اگ اینجا بودن ک مجلسمو ب عذا تبدیل میکردن  قبلا چند بار مادرشوهر ...

چه بی شخصیتن . دیدم اون روز میخاسی ببینی ان تی دختره یاپسر پس بخاطر همچین ادمایی بود اهمیت نده بابا بعضیا همچینن بهش میگفتی دخترت ک دختر اورد چر اونو طلاقش نمیگبریذ اجاق دومادتونوکور کرده

منم شوهرم از دختر بدش میاد هیچ حسی هم بش نداره خانوادشم نه شوهرمو دوست دارند نه منو نه بچمون رو...ول ...

بزار دنیا بیاد تمام زندگی شوهرت دخترتون میشه 

اگه بگه اخ قلبش هزار تیکه میشه 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
خانواده شوهر منم ترکن مادرشوهرم که میگه ایشالا پسر بیارید بچه اولتونو فک کنم منم دختر دار شم بهشون ب ...

منم خیلی خورد تو ذوقم 

همچین با گریه گفت دختره نمیایم !

لیست اموال من:😍دخترم❤
خانوادشون شهرستانن خدارو شکر اگ اینجا بودن ک مجلسمو ب عذا تبدیل میکردن  قبلا چند بار مادرشوهر ...

شوهر من اینقدر از دختر بدش میاد که حد نداره اوایل بارداریمم چندبار به شکمم ضربه زد خیر سرشون مثلا مذهبی ان .نمیدونم واقعا چه دینی دارن که شعورشون اینه،کلا انگار دختر رو بحساب نمیارن جاریم دوتا پسر داره یکیشون قلبش مشکل داره یکیشونمIugrو زردی بالا و طول کشیده خدا رحمشون کنه فلج مغزی نشده باشه،ولی همینا رو رو چششون میزارن😕

بزار دنیا بیاد تمام زندگی شوهرت دخترتون میشه  اگه بگه اخ قلبش هزار تیکه میشه

خیلی از شوهرم بدم میاد انگار من تعیین کردم دختر بشه یا پسر.همش بهش بی مهری میکنه میره بچه جاریم که پسره رو بغل میکنه

اصلا به اونا چه چقد بيشعورن اه😑

منم وقتى مادرشوهرم فهميدن بچم دختره زنگ زد تبريك گفت حالا جالبه بهم ميگه غصه نخور انشالا بعدى پسر ميشه😳 حالا برا خودم مهم نبود كايه داغتر از آش شدن