sophiajooooooon مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 عنوان شما | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست شما هم بچتون به جای صبحانه میوه و کیک و مغزیجات میخورن؟دخترمن مدتی هست که فقط میوه و کیک و گردو و بادوم درختی و زمینی میخوره واسه صبحانه.اصلا تخم مرغ و پنیر و کره و .....اصلا نمیخوره موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی 1397/08/28 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 خوش ب حالت پولداری گردو و مغز می خری ما که نداریم بخوریم خوش ب حالت واقعا دلم برا اجیل لک زده برا شی ... پولدار کجا بوده بخدا شده روزی که هزارتومن پولم نداشتیم. خواهر خودم و خواهر شوهرم باغ دارن ی چندکیلو گردو و بادوم و کشمش واسمون آورده.کیک درست کردنم دیگه پولداری نمیخواد موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 خوب این خوب نیست سعی کن اول کیک رو بدی بخوره منم همینو میگم اول باید میوه بخوره ی ۲۰ دقیقه بعدش کیک و گردو بادوم میخوره موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3245 منم همینو میگم اول باید میوه بخوره ی ۲۰ دقیقه بعدش کیک و گردو بادوم میخوره حتما تغییرش بده معده اش اذیت میشه هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
مسیحا97 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 9496 من از بچگی همینجوری بودم اصن صبحونه هر چیزی بهم میچسبه جز تخم مرغ و پنیر و کره الان شوهر آینده م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم
گیلاس_آبی1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 9844 خوش ب حالت پولداری گردو و مغز می خری ما که نداریم بخوریم خوش ب حالت واقعا دلم برا اجیل لک زده برا شی ... 😐😐😐😐 🌸💕
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 من از بچگی همینجوری بودم اصن صبحونه هر چیزی بهم میچسبه جز تخم مرغ و پنیر و کره الان معده ات خوبه؟اذیت نمیشی؟ موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
مسیحا97 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 9496 الان معده ات خوبه؟اذیت نمیشی؟ نه عزیزم چه اذیتی اون چیزا که براش مفیده رو ساعتای دیگه روز بده بخوره خیلیا صبح اصن میلی به صبحونه عادی ندارن الان شوهر آینده م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 نه عزیزم چه اذیتی اون چیزا که براش مفیده رو ساعتای دیگه روز بده بخوره خیلیا صبح اصن می ... ممنون عزیزم موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی