2777
2789
عنوان

تبدیل مزاج سرد به گرم!!!!

45066 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من تو مناطق سردسیری زندگی میکنم اینجا آب وهوا سرده

مزاجمم سرده و بیشتر غذاهای سرد میخورم

تو رابطه هم سردم

یعنی کلا سرد در سرد! میخوام گرم مزاج بشم به نظرتون میشه؟چه غذا ها و خوراکی هایی بخورم که گرم باشن؟🤔

چاي داريچين و زنجبيل و مويز و گردو و بادوم 

چاي هل

خرما بخور فراوون

رطب خيلي خومزس

شيره انگور با گردو بخور 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هميشه بعد غذا خرما بخور

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ارده شیره

حلوا

خرما رطب

زعفرون

دم نوش بادرنجبویه

قاووت چهل گیاه

کنجد

گوشت بوقلمون

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

كلا ٤مغز درست كن با عسل خيلي خوشمزس

چاي داريچين و زنجبيل و مويز و گردو و بادوم  چاي هل خرما بخور فراوون رطب خيلي خومزس شيره انگ ...

مرسی ممنون خرما نمیتونم بخورم چون یه دونه که بخورم شدیدا جوش میزنم

دوغ و ماست و شیر و پنیر و نوشابه های گازدار و کدو حلوایی و آش رشته و پفک و چیپس و چای و نسکافه و قهوه اصلا نخور ... بجاش هرشب عسل بخور خرما روزی ۷ تا ..دمنوش رازیانه و اویشن .سیاه دانه ... 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مرسی ممنون خرما نمیتونم بخورم چون یه دونه که بخورم شدیدا جوش میزنم

خب اين يني طبعت گرمه

وقتی مزاجت سرده نمیتونی چیزایی گرم بخوری چون من خودم مزاجم سرده ولی خرما و عسل و یا کلا چیزای گرمیجات بخورم کل تنم و صورتم گر میگیره و جوش میزنه. ولی سردی مزاج من ربطیبه سردی رابطه ام نداره گرمم  

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
منم تقریبا اکثر علائم طبع سردو دارم ولی جوش زیاد میزنم توو رابطه هم گرمم...موندم مزاجم چیه اصن😕

منم علائم سردو دارم و تو رابطه هم شدیدا سردم، جوش هم که فت و فراوان میزنم البته جوشم منشا هورمونی داره و به خرما حساسیت زیادی نشون میده