2789
عنوان

بهم بگین چرا؟

96 بازدید | 11 پست

۱۵ سال پیش من ازدواج کردم یکی از همکارامم که تقریبا همسن منه ازدواج کرد من اون موقع تو صورتم عیبی نداشتم شوهرم همسنم بود از نظر مالی هردو متوسط و با سختی و کار زیاد یه خونه و یه پراید گرفتیم و دو تا هم بچه با فاصله ۸ سال از ۵ سال پیش که شوهرم تصمیم گرفت چون مخترعه خودش محصولاتش رو تولید کنه و تو این چند سال کلی سختی کشید و کل  پس اندازمون رو هم خرج کرد یه وام خیلی گنده هم گرفت ولی هر روز یه سنگ جلوی پاش میندازن و هنوز هم به سود نرسیده و خودم خرج خونه رو میدم. بیاین بقیه اش رو می گم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد این همکارم عروسی که کرد اول رفت قوز بینیش رو درست کرد بعد رفت چشمش رو عمل کرد بعد گونه هاش . شوهرش یه ده سالی از خودش بزرگتره خونواده اش هم مذهبی و باباش هم آخونده. عوضش همکار من همش دنبال قر و فر. ۸ سال هم بچه دار نشد درمان کرد بعد ۲ تا زایید سطح تحصیلاتش هم از من خیلی پایین تره. بعد  تو این مدت فقط پیشرفت کرده .. فقط ماله که مفت میاد تو دستش. بابای پسره که اخوند بود مرد یه خونه بزرگ  رسید به اینا. دیروز دیدم خودش هم یه ماشین شاسی بلند شوهرش براش گرفته. انقد هم عزت و احترام داره که نگو. آخه چرا؟ خدایا مگه ما بنده ات نیستیم که تلاش ما به جایی نمی رسه!

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
لابد دوستتون کلیییی پیشرفت کرده 

اره

يني چي اونموقع تو صورتم عيبي نداشتم؟مگ الان چيزي شده؟

اره چشام ضعیف شده خودم هم طبعا پیر تر و شکسته تر شدم اما این همکارم از بس تو ناز و نعمته همش جوون تر میشه

بعد این همکارم عروسی که کرد اول رفت قوز بینیش رو درست کرد بعد رفت چشمش رو عمل کرد بعد گونه هاش . شوه ...

مطمئن باش تلاشت نتیجه میده عزیزم

هیچوقتم خودتو با کسی مقایسه نکن همیشه هستن کسایی که شرایط شون عالی تر. از ما باشه با مقایسه فقط خودتو اذیت میکنی

اره چشام ضعیف شده خودم هم طبعا پیر تر و شکسته تر شدم اما این همکارم از بس تو ناز و نعمته همش جوون تر ...

اصلا ناراحت نباش ب تلاشت ادامه بده حتما نتيجه اش رو ميبيني.منم ي دوره از زندگيم همه مسخره ام ميكردن طعنه ميزدن ولي خداروشكر الان زندگيم خيلي خوبه همه اونا حسرت ميخورن.نوبت پيشرفت شما هم ميرسه شك نكن