2777
2789
عنوان

خانما بیاین

66 بازدید | 24 پست

خانما شماتوبارداری چ وقتایی بیشتر حالت تهوع داشتید مثلا صبح ها ظهر شب و جنسیت بچتون چ بود

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحا خیلی شدید زرداب  بعد طول روزم گه گاهی دختر

من خیلی کمه تواین س ماه ب ده بارم نرسیده ولی بیشتر صبح ها دارم

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
صبحا خیلی شدید زرداب  بعد طول روزم گه گاهی دختر

ببخشید عزیزم وقتی زرد ابه یعنی دختره تواطرافیانتون نشنیدید ک زرد باشه ولی پسرباشه 

ببخشید عزیزم وقتی زرد ابه یعنی دختره تواطرافیانتون نشنیدید ک زرد باشه ولی پسرباشه 

چرا عزیزم البته حالت تهوع ربطی ب جنسیت نداره من ویارم کلان پسرونه بود دخمل شد❤😍

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
چرا عزیزم البته حالت تهوع ربطی ب جنسیت نداره من ویارم کلان پسرونه بود دخمل شد❤😍

ای جان دخمل نازه

ای جان دخمل نازه

عزیزم مهم سالم بودنه ولی من عاشق دختر بودم از اولش میگفتم چی میشه بچم دختر باشه همه میگفتن نه پسره حتی با خواهر شوهرم شرط بسته بودیم ک من بردم اون میگفت پسره من میگفتم حسم میگه دختره

عزیزم مهم سالم بودنه ولی من عاشق دختر بودم از اولش میگفتم چی میشه بچم دختر باشه همه میگفتن نه پسره ح ...

من همیشه میگم فقط سالم باشه فقط شما سونو 12 هفتگی رفتید جنسیت روگفتن؟؟

من همیشه میگم فقط سالم باشه فقط شما سونو 12 هفتگی رفتید جنسیت روگفتن؟؟

انموقع احتمال داد دختره ولی گفت نری وسایل اینا بخریا احتماله فقط بعد ۱۶هفته انومالی گفت ۱۰۰%دختره

انموقع احتمال داد دختره ولی گفت نری وسایل اینا بخریا احتماله فقط بعد ۱۶هفته انومالی گفت ۱۰۰%دختره

سونو آنومالی غربالگری دومه ؟

سونو آنومالی غربالگری دومه ؟

اره سونو و ازمایش هفته ۱۲ک میدی هزینه اش۳۰۰تومن با ازمایش که انشاالله سالمه بعد هفته۱۶اول میری سونو اگ سونو سالم بود با غربالگریای اولت دیگ لازم نیس بری ازمایش هزینه سونوی من۱۷۰شد هزینه ازماییشش۳۱۶میشه