aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 عنوان سوزش ادرار 109 بازدید | 12 پست سلام بچهاخوبین؟سوزش ادرارم کمی یابگم خیلی ازکمی بهترشده ازدیروز.نمیدونم فکرمیکردم ادرارم خونیه ولی حالامتوجه شدم بعداینکه ادرارمیکنم قطع میشه اخرش دوقطره خون میاد.ازواژنم هستش یعنی!!!!!چیکارکنم ؟اعصابم خورده 1397/08/28 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 دکتر برا همین وقتاستما از کجا بدونیم! فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 دکتر برا همین وقتاست ما از کجا بدونیم! حامله نیستی؟؟تواقدام چطور؟؟ تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 چه طور عزیزم؟ چرا تو اقدامم برا بچه دوم اخه من وقتی تواقدام بودم اینطوری شدم.کلی ازمایش و سونو دادم اماخداروشکر چیزی نبود.بعدیک هفته فهمیدم باردارم. تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11292 من اینو دقیقا به همین شکلی که میگی تجربه کردم عفونت ادراریه برو دکتر امپول و سرم و پماد میده 3 روزه خوب میشه
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 اخه من وقتی تواقدام بودم اینطوری شدم.کلی ازمایش و سونو دادم اماخداروشکر چیزی نبود.بعدیک هفته فهمیدم ... اهان خوب باید از استارتر سوال میکردید نه از من دوست عزیز فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 اهان خوب باید از استارتر سوال میکردید نه از من دوست عزیز وای عزیزم.ببخشید .اشتباه شد. تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 من اینو دقیقا به همین شکلی که میگی تجربه کردم عفونت ادراریه برو دکتر امپول و سرم و پماد میده 3 روزه ... عزیزم ادرارم خونی نیست ها.بعدادرارباکمی کم سوزش ک تموم میشه دوقطره خون میچکه ..یعنی عفونت ادراری دارم؟یاعفونت واژن؟😔محل رندگیم هم تنهام کسیوندارم راهنماییم کنه ..
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 حامله نیستی؟؟تواقدام چطور؟؟ نه نمیدونم .ولی تواقدام نیستم !!ازحاملگی ادم اینجوریم میشههههه مگ
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11292 عزیزم ادرارم خونی نیست ها.بعدادرارباکمی کم سوزش ک تموم میشه دوقطره خون میچکه ..یعنی عفونت ادراری دار ... منم که گفتم دقیقا همین حسو تجربه کردم یعنی اخرش چند قطره خون میومد و رفته رفته دچار درد شدید شدم اخر ادراردر نتیجه الکی خودتو معطل نکن و زودتر برو درمان بشی وگرنه از یکی دو روز دیگه درد شدیدم میگیری
aaatika مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 341 منم که گفتم دقیقا همین حسو تجربه کردم یعنی اخرش چند قطره خون میومد و رفته رفته دچار درد شدید شدم اخر ... من ازمعاینه کردن متنفرم 😦ازمایش ادراربدم مشخص میشه یعنی؟
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11292 من ازمعاینه کردن متنفرم 😦ازمایش ادراربدم مشخص میشه یعنی؟ بله ولی معاینه هم میکنه