2789
عنوان

درد زایمان

146 بازدید | 21 پست

خانمها درد زایمان چطوریه؟از دیشب کمرم درد میکنه و امروز هم زیر شکمم درد میکنه و واژنم تیر میکشه. با دراز کشیدن درد کمرم بیشتر میشه. دیشب و امروز صبح شیاف گل مغربی استفاده کردم. درد ها چطور شروع میشه چطور  تشخیص بدم انقباض ها را

تقریبا شبیه به درد پریود هستش عزیزم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکمت سفت میشه؟

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

من تجربه نکردم 

ولی میگن درد زایمان هی میگیره ول میکنه.

شکمت سفت میشه دوباره خوب میشه . 

این انقباضات باید پیوسته و با فاصله کوتاه باشن 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
واسه منکه ازدوروز قبل زایمانم شروع شد کمرم درد خفیف میگرفت تاقسمت رون پاهام میکشید بعد آروم میشد دوب ...

یعنی احتمال داره برای من هم اینطور باشه خودمم دوست دارم زودتر زایمان کنم واقعا خسته شدم

واسه منکه ازدوروز قبل زایمانم شروع شد کمرم درد خفیف میگرفت تاقسمت رون پاهام میکشید بعد آروم میشد دوب ...

من واسه زایمانم میخوام برسم ی شهر دیگه که دوساعت و نیم ساعت طول میکشه ینی میشه برم اگه دردم بگیره چطور برم بین راه نزام یا علی

من همون حس پریودی را دارم همون کمردرد و شکم درد.اما قابل تحمله و شدید نیست

یعنی احتمال داره برای من هم اینطور باشه خودمم دوست دارم زودتر زایمان کنم واقعا خسته شدم

نمیدونم والا..واسه همه یه جور نیس انشالله شماهم زودتر زایمان کنی نی نی نازتو سالمو سلامت بغل بگیری