anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 عنوان راهنمایی کنین چی بگم به همسایمون | مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 70 پست یک همسایه جدید اومده تو ساختمون تازه عروس دامادن سر و صداشون شبا و گاهی حتی روز زیاد میاد جچوری بگم متوجه بشن و حواسشون باشه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1397/08/28 | 09:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11451 به نظرم دخالت نکن ....بعدا واست دردسر نشه . خيلي بده شوهرش صداي زنو بشنوه !!!مرد ممكنه حتي چشم ب اون زن پيدا كنه و...ديدم ك ميگم شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
anistone مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ... صدای بچه مشکل نداره عزیزم صدای تازه عروس داماد! بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
شيطوونک عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3141 ما هم یه همسایه داشتیم خیلی جوون بودن وقتی شروع میکزدن یه داد و هواری راه مینداختن ... ولی زود رفتن ... 😂😂 واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
anistone مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 ما هم یه همسایه داشتیم خیلی جوون بودن وقتی شروع میکزدن یه داد و هواری راه مینداختن ... ولی زود رفتن ... اینا خونه ی خودشون مستاجر نیستن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11451 منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ... خيلي بده دويدن بچه و سروصداش همسايه مام هست آس شديم شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ele67 عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2726 اگه باهاش سلام علیک داری خودت محترمانه بهش بگو ، بگو که دیوارای اینجا عایق صوتی نداره چون اطلاع نداشتی خواستم بگم که مطلع باشی اگه نه رو یه کاغذ بنویس بنداز تو خونش
یخی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 2347 ما هم یه همسایه داشتیم خیلی جوون بودن وقتی شروع میکزدن یه داد و هواری راه مینداختن ... ولی زود رفتن ... من موندم کجاش سرو صدا داره😐😐😐 وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
anistone مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 آخه پسر نوجون دارن تو خونه اگر بشنوه خیلی زشته پسر دارم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
rihaneh6776 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1092 صدای بچه مشکل نداره عزیزم صدای تازه عروس داماد! وای چ بد بهشون بگو به خانمش بگو اگه راحتید خنده خنده بهش بگو اگه نه برو درخونشو بزن وبا احترام بهش بگو شاید بیچاره ها نمیدونن
icestar عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 639 آخه پسر نوجون دارن تو خونه اگر بشنوه خیلی زشته مگه نمیگی عروس و دامادن؟ چطوری پسر نوجوون دارن نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49278 منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ... بچه رو من تذکر نمیدم فقط اگه زمان استراحت و خواب باشه...منم ک آپارتمان ساکن بودم خیلی بد بود هر روز با همسایه بحث بود میگفت صدای پای بچت اذیتمون میکنه..خانم ساعت۱۱شب تا۸صبح بیدار بود ۸میخابید تا۴بعد از ظهر ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ladanina عضویت: 1394/04/25 تعداد پست: 1653 اصلا رو در رو نگو خيلي زشته. يادداشت بنداز تو خونشون خيلي مودبانه عذرخواهي كن و بنويس مشكل رو
rihaneh6776 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1092 خيلي بده دويدن بچه و سروصداش همسايه مام هست آس شديم خب ع یزم بچس واقعا درک کنید به خدا ۲ سالش خب هرچی بهش میگمگوش نمیده زیادم بدو بدو نمیکنه این همسایه ماهم خیلی دیگه گیره