2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 61 پست
نباید میومدی خونه همونجا میموندی عذرخواهی میکردی ولی بعدش ی جای دیگه همچین حال شوهرتو میگرفتی ک یادش ...

حالم خیلی بده الانم وارونه طلبکاره قهر کزده به خیالش من محل بهش میدم

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
وای مادرشوهر من ماشاالله خیلی گله بنده خدا همه ش استرس داره و یه کارایی میکنه عروساش از پسراش دلخور ...

آفرین به مادرشوهر فهمیده و با شعورت.. دقیقا بین اونا دعوا بندازی ضررش برا بچه خودته کاش همه میفهمیدن این موضوعو تا همه تاپیکا سرشار از  عشق و محبت مادرشوهر و... میشدو آدم سر صبحی انرژی میگرفت.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به مادرشوهر فهمیده و با شعورت.. دقیقا بین اونا دعوا بندازی ضررش برا بچه خودته کاش همه میفهمیدن ...

آره والا کاش😔

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
دفعه بعد تو هم حالشو بگیر یبار این حرکتو انجام بده تابفهمه و یادبگیره جو گیر نشه

دلم میخواس اون لحظه خفش کنم دیگه چه فایده کار خودشو کرد

چرا الان حالت بده 

دقیقا چرا 

الان با حال داغون چیزی درست میشه 

قهرکرده فداسرت تو محلش نده 

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت
زدش😂😂😂😂

آره زد تو گوشش

بخدا باورم نمیشد 

پدرشوهرم همسر منو از بقیه ی بچه هاش بیشتر دوست داره همیشه میگه حتی جلو اونا

کلا وقتی همسرم صبحا میره سر کار پدرش میره تو راه رو وا میسه تا ببینش و بوسش کنه انقدر ک دوسش داره😍😁

ولی اون شب زدش گفت چرا اشک این دختر رو در آوردی ولی خدا خودش شاهد بود همسرم هیچ تقصری نداشت من وحشی شده بودم😢

تازه یه شونه کنار همسرم بود کوبید ب پشتش و شونه شکت بخدا 😨😳

اون شب در اصل من تنبیه شدم خودم میدونم..کاش یکی میومد منو با کنر بند میزد ولی اون شب جیگرم آتیش گرفت😣😣😣

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
چرا الان حالت بده  دقیقا چرا  الان با حال داغون چیزی درست میشه  قهرکرده فداسرت ...

به نطرتون ناهار اینا براش درست کنم یا نه  درست کنم لوس نمیشه 

آره زد تو گوشش بخدا باورم نمیشد  پدرشوهرم همسر منو از بقیه ی بچه هاش بیشتر دوست داره همیشه می ...

اشکالی نداره عزیزم

ولی دم پدرشوهرت گرم 

خوشم اومد واقعا. معلومه خیلی هواتو داره😍

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده

هیچوقت جلو خانواده همسرت شاخ بازی لوس بازی درنیار سخته اما خودتو اروم کن تو ی موقعیت بهتر تلافی کن

گرچه بازم میگم تلافی کینه ناراحتی دلخوری اول به خودمون صدمه میزنه بعد به طرف مقابل

حالام بیشتر کشش نده ولی منت کشیم نکن اشتی کن ولی بجاش حالشو جا بیار

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

يه مواقعي آدم چقد خوبه خودشو به نشنيدن بزنه 

مثلا اون موقع كه همسرت اون حرفو زِد ايشون شخصيت خودشو كشوند پايين كاش عكسالعملت چيز ديگه اي جد قهر أني بود

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......
اشکالی نداره عزیزم ولی دم پدرشوهرت گرم  خوشم اومد واقعا. معلومه خیلی هواتو داره😍

آره خیلی مظلومن دوتایی

فقط همه تلاششون اینه عروساشون یه وقت قهر و اینا نکنن 😄

خداروشکر عزیزم خوشحالم برات😊😘

فدات شم گلی😘😘😘