2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 82 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم واقعا🤔

توفکرش باش عزیزم نمازعشقه نماز بهترین ودرست ترین راه واسه اثبات دوس داشتن خداس نماز آرامشه نماز ستون دینه ازجهنمیان میپرسندچرا جهنمی شدید میگویندازنمازگزاران نبودیم ...هم ازعواقب ترکش هم ثوابشو بخون گلم 

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو
منم یکی دوماه ترک کرده بودم حس میکردم از خدا خیییلی دور شدم جوری که صدام بهش نمیرسید اصلا ازیکه نماز ...

افرین دقیقا گلم

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو
منم یکی دوماه ترک کرده بودم حس میکردم از خدا خیییلی دور شدم جوری که صدام بهش نمیرسید اصلا ازیکه نماز ...

نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس میکنم خجالت میکشم جلو کسی بخوام بخونم🤔

⚡یک عدد بی برق...⚡

دخترم تو مهد چشمش عفونت گرفتخ...ساعت شش نوبت قطرش بود.بچم‌چشاش چسبیده بود به هم بعدم که تمییز کردم نمیذاشت قطره بریزیم اینقد جیغ زد و گریه کرد که جیشش ریخت😭😭😭یمیره مادرش الهی...بلاخره بیست دقیقه به هفت تونستم بریزم براش.از همون موقع از عذاب وجدان خوابم نمیبره...یاد اشکاش و حرفاش که میفتم جیگرم آتیش میگیره😭😭😭😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس میکنم خجالت میکشم جلو کسی بخوام بخونم🤔

عزیز دلم اوایلش توی خفی و خلوت خودت و خدات بخون بعدا قطعا این حس از بین میره وقتی یخت پیش خدا باز بشه😉 دیگه حرفا اطرافیان رو نادیده میگیری