2777
2789
عنوان

حسادت شوهرم😕

1697 بازدید | 139 پست

دیشب شوهرم یه کم سرسنگین بود ..بخاطر شب قبل ک خونه داییم مونده بودم تا اخرشب با مامان بابام..

اخه خودش گفت برو.. ولی حالا میگفت من نگفتم تا اخر شب بمون و هنوز فکر میکنی مجردی..

میگه همیشه میخوای خونه مامانت باشی و ..گفتم خب همیشه تو خونه بمونم که چی .. 😥

اصلا درک نمیکنم حس حسادتشو..

از دیشب با خودم فکر میکنم اگه بخاد رابطه با مامان بابامم بگیره دیگه هیچی از من نمیمونه 😔هفته ای دو روز شاید از صب برم خونشون. شوهرم غروب میاد خونه .. 

راستش اولا خیلی گیر میداد برای خونه دوستام رفتن.. الان میرم..ولی بعد میگه همش خونه دوستاتی..

چ کنم بنظرتوون  ؟؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر منم از رفت و امد با دوست خوشش نمیاد. نهایت ماهی یبار دوستام بیان خونمون. اما مامان بابا که هررو ...

اره اخه منم ندیدم مردی انقد حساس باشه رو رابطه ی با مامان بابا 😢😢

شوهرمن کارش شیفتیه یه روز خونست یه روز سرکار روزایی که خونه نیست یک حرصی میخوره من برم جایی ولی من توجه نمیکنم خییییلی اذیتم کرده ها ولی معمولا روزایی که نیست یاخونه مامانمم یا خواهرم یا داداشم  الانم غرمیزنه وبی کمترشده شاید دیده حریف من نمیشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

کلا آقایون حس کنن داره به خانمشون ذره ای خوش میگذره انگار زنبور زده باشه باااد میکنن عزیزم ، دوست دارن کل شبانه روز حتی اگر خودشون خونه نباشن هم خانمشون خونه باشه و بشور بساب کنه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
کلا آقایون حس کنن داره به خانمشون ذره ای خوش میگذره انگار زنبور زده باشه باااد میکنن عزیزم ، دوست دا ...

دقیقا...میگم خب تو ک نیسی.. چرا میگم از صب خونه بمون.. تا غروب من بیام.. 😧

چن ساله ازدواج کردین؟صبحتونم بخیر

صبح شمام بخیر فداتشم.

من یکسال و نیمه خونه خودمم..

یه سردردی کردم چون از دیشب هی فکر کردم ک چرا ..چرا واقعا ..اخه مامان بابای من ماهن 😥

اره اخه منم ندیدم مردی انقد حساس باشه رو رابطه ی با مامان بابا 😢😢

وا خوب محلش نده ها. بگو تا غروب که خونه نیستی چه فرقی برات میکنه من کجا باشم. یا با خونوادت در جریان بزار که ابروش بره. مثلا جلو شوهرت وقتی مامانت میگه بیا، بگو شوهرم نمیزاره ...

به نظرم حسادت نیست. بعدم اگه شوهرتون خونه بوده و شما شب خونه مامانتون موندین کار شما اشتباه بوده. بعدها که زبونم لال به مشکل برخوردید اونوقت نمیخواید برید بیرون مرتب میفرستتون بیرون. من خودم شوهرم بهم اجازه داده تا حتی با دوستام مسافرتم بخوام برم ولی 10 ساله یه بارم نرفتم. کلا مرد نباید خیلی تنها بمونه. البته این نظر شخصیمه 

منم زیاد برم مهمونی شوهرم ناراحت میشه همین کخ تو خونه هستم خوبیم خوشیم مثلا اگه خیلی وقت مهمونی نرفته باشم بگم میخوام برم جایی میزاره اونم زود برمیگردم خونه مامان بابام هیچی نمیگه اونم اگه خودش خونه نباشه وگرنه باهم میریم میایم