2777
2789
عنوان

به نظر م

105 بازدید | 12 پست

به نظر من كسايى كه  تو حياط خونشون درخت خرمالو دارن تو بهشتن نه خونه يه قابليت من خوردن ٢،٣ جعبه خرمالو هست جا صبحانه نهار شام همه چى بيرون برم بخرم ٢ كيلو  در روز ،٦،٧تا ميخورم اونم اگه خجالت نكشم به روز نميرسه شما چى دوست دارين؟ من يه درخت خرمالو خوشمزه كه كل سالم ميوه بده🙈🙈🙈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما منی یا من شمام😂

میمیرم برای خرمالو

خونه دایی همسرم 3تا درخت خرمالوئه اونام میدونن من عاشق خرمالوام امسال اینقد برام فرستادن عشق کردم😍😍برعکس من شوهرم از خرمالو متنفره 

زندگی تورا داشتن است❤
شما منی یا من شمام😂 میمیرم برای خرمالو خونه دایی همسرم 3تا درخت خرمالوئه اونام میدونن من عاشق خرم ...

خوشبحالتون من از در هر خونه اى كه رد شم ببينم خرمالو دارن حسرت ميخورم يه خونه هم هست دم خونمون كه درختش همه برگاش ريخته خرمالواش مونده يعنى زياد داره ااااا گوله گوله وصله به درخت شايد يه روز زنگزدم بگم ميشه بكنم😋😋😋😋

خوشبحالتون من از در هر خونه اى كه رد شم ببينم خرمالو دارن حسرت ميخورم يه خونه هم هست دم خونمون ...

اصلا غصه نخور من با اینکه این همه خوردم بازم هر درختیو میبینم میگم ااااا خوشبحالشون خرمالو دارن

منتظرم خونمون اماده شه اسفند ماه درختچه شو بگیرم تو باغ بکارم ایشالله ک میوه میده 

خیلی خیلی دوس دارم 

زندگی تورا داشتن است❤