بچه ها من ۴ فروردین عروسیمه .حالا ی سوال ازتون داشتم من چون مهریم یکم سنگینه خانواده شوهرم تیکه قرار نیست بیارن از یطرف مامانم تحت فشارم گذاشته که چیزی واست نمیخرن و بدون ترج داری میری خونه پسرشون ولی اونا واسمون خونه خریدن و گفتن برای ماشینم کمکشون میکنیم الان خیلی دلم از مامانم گرفته که این حرفو زد .به نظرتون اگه دوباره بگه چی بهش بگم ؟
تعجب میکنم اینجوری میگید من پارسال عروسیم بوداصلااااااا نه قبلش نه توعروسی استرس نداشتم اینقدر هم رق ...
من خیلی استرس و تنش دارم چون به سختی عروسی گرفتیم ،حال بابابزرگمم بده،خونه هم ک گرفتیم خیلی کثیف بود رنگ اساسی میخاد،نصف سفارشام نیومده،خیلی میخام ریلکس باشم اما گاهی نمیشه،،خداخودش هممون رو عاقبت بخیر کنه،،اینقدر فکر و خیال دارم ب قشنگیاش نمیتونم فکرکنم
من خیلی استرس و تنش دارم چون به سختی عروسی گرفتیم ،حال بابابزرگمم بده،خونه هم ک گرفتیم خیلی کثیف بود ...
بخدا ماشرایطمون بدتراز تو بودم. ماقراربود با وام ازدواج عروسی بگیریم. 2هفته قبل ازتاریخ عروسی واممون دراومد توکمترازدوهفته همه کارارو کردیم. خیلیا هم ازعروسیمون تعریف دادنو راضی بودن خدارروشکر. همه چیز دسته خودته سعی کن همه چیزو ساده بگیری وریلکس باشی تاهمه چیزخوب پیش بره عزیزم. هرچقداسترس داشته باشی هم داغون میشی هم ازاین روزات لذت نمیبری.این روزا واست خاطره میشه پس سعی کن به خوبی ازش یاد کنی عزیزم. آدم عروسی میگیره که لذتشو ببره و واست یه خاطره ی قشنگ بشه پس بزار قشنگترین خاطره ی زندگیت باشه😘