2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم رشدش خوب بوده اشکالی داره...؟ که عیب میزاری روش؟ بگو ماشالله 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دقیقا به منم تو ۳۲هفتگی گفتن سرش دو هفته بزرگتر از بدنشه.ولی گفتن جای نگرانی نداره مشکلی نیست من خیلی استرس داشتم وغصه میخوردم ولی به امید خدا بچه ام سالم بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
دقیقا به منم تو ۳۲هفتگی گفتن سرش دو هفته بزرگتر از بدنشه.ولی گفتن جای نگرانی نداره مشکلی نیست من خیل ...

واقعا؟دکتر منم گفت ارثیه 

خونواده شوهرم کلا درشتن ولی من نگران شدم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

منم همين مورد رو داشتم تمام غربالگري ها عالي بود تا هفته ٣٣ گفتن سر جنين بزرگتره امكان زايمان طبيعي نيست

با دكترم صحبت كردم البته دكتر سونو گفت هيدروسفالي و آكرومگالي يا يه همچين چيزي نيست چون سونوهاي قبل خوب بوده بعد دكتر زنان خودم يه سونوي دقيق تَر داد رفتم خيابون وزرا سونو رستاك فروردين ٤٥٠ گرفت و گفت سالمه اون هم مشكلي نيست وقتي دنيا هم اومد همه گفتن سرش بزرگه تا دوماه كه شد بدنش چاق تَر شد و جون گرفت سرش طبيعي به نظر اومد و الان كه شش ماهشه عاليه خدا رو شكر

دكتر اطفالم بهم گفته بود تپل تَر كه بشه همه چي نرمال ديده ميشه و نوزادتون سالمه

ببخشيد پر حرفي كردم

واقعا؟دکتر منم گفت ارثیه  خونواده شوهرم کلا درشتن ولی من نگران شدم

اره به منم گفتن ارثیه من هم خونواده خودم وهم همسرم کله درشتن

بعدش اندازه سونوها زیادم دقیق نیست

وبصورت طبیعی سر نوزادا از بدنشون همیشه بزرگتره

غصه نخور اصلا من خودم خیلی غصه میخوردم وگریه میکردم که همش الکی بود توکل کن بخدا انشالله بچه ات سالم بیا د بغلت

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
منم همين مورد رو داشتم تمام غربالگري ها عالي بود تا هفته ٣٣ گفتن سر جنين بزرگتره امكان زايمان طبيعي ...

یعنی بدنیا ک اومد غیر طبیعی بود ظاهرش؟

خدا حفظش کنه واستون عزیزم 

اره به منم گفتن ارثیه من هم خونواده خودم وهم همسرم کله درشتن بعدش اندازه سونوها زیادم دقیق نیست وب ...

مرسی عزیزم 

خیللی دعام کنید 

نهههه غير طبيعي نبود طفلي ولي خب بدن لاغر سر و بزرگ يه كم نشون ميده و عاديه عزيزم

مرسی ک گفتین ‌دلم اروم شد ایشالا خدا بچتونا حفظ کنه واستون