2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 101 پست
ایشالاااااااا من واسه تو دعا میکنم تو واسه مننننن فردا یادت نره جوابتو بیای بگیااااا من منتظرمممم

باشه گلم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ایشالاااااااا من واسه تو دعا میکنم تو واسه مننننن فردا یادت نره جوابتو بیای بگیااااا من منتظرمممم

باردارم عزیییییییییزم الان جوابو گرفتم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش ب حالت به سلامتی.. من رفتم آز منفی بود شاید زود رفتم

ان شاء الله ک زود زود نی نی دار میشی گلم.توکلت ب خدا

راسی موقع نزدیکی اخراش ک اسپرم میخواد بیاد پاهاتو تو شکمت جمع کن.اینجوری همه ی اسپرما میره تو شکمت و نمیریزه شانس بارداریتم زیاد میشه

اخه بیبی چکم مثبت شد.. چون سونو واژینالم رفته بودم میدونسم از کیست و اینا نیست ولی خیلی اذیت شدم ب ...

نه عزیزدلم مدیکور اصلا مثبت کاذب نداره من امتحان کردم خیالت راحت.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
خوش ب حالت به سلامتی.. من رفتم آز منفی بود شاید زود رفتم

چند روز از پری گذشته رفتی؟

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
همش مثبت کاذب بود الناز جون اونم به چه پرنگی.. الآن پریود شدم 

😨😨😨😨😨 عیبی نداره خوشگلم ایشالله این ماه نی نی بیاد من یک سال و نیم هر ماه منتظر بودم هر ماه هم پریود می شدم آخرین بار زدم ب بیخیالی گفتم دیگه شد شد نشد نشد که خدا بهم نظر کرد. امیدت ب خودش باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز