2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 101 پست
گرفتی جوابشو ؟؟؟؟؟؟؟؟ بیبی چ مارکی زدی ؟؟

نه جوابش اماده نشده موند واسه فردا! مدیکور

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندروز عفب انداختی ؟؟

۱۰ روز عقب انداختم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
وای خدا به داد دلت برسه تا فردا .. من شنبه میشه روز ششمم شنبه میرم واسه ازمایش.. علائمم دارم زیاد ...

اره منم دارم.یکم سرگیجه یکم حالت تهوع.ولی درد سی...نه داره بدجور اذیتم میکنه! بی بی چک شمام هنوزم مثبته؟هاله اس؟علائمتون چیه؟

آره گلم.۶ روز بعد تخمک گذاری هم ترشح داشتم ب مدت۷ روز

اره منم دارم.یکم سرگیجه یکم حالت تهوع.ولی درد سی...نه داره بدجور اذیتم میکنه! بی بی چک شمام هنوزم مث ...

سرگیجه با این که نشستم و ثابتم ولی چشمام سیاهی میره گاهی

بیبی چکم فقط مدیکور هاله میندازه..

نوک سی..نه هام حساس شده و حالت تهوع ام دارم ولی خیلی نیست

سر درد و دل و کمرمم درد میکنه ودلم گاهی تیر میکشه در حد چند ثانیه

🧡
سرگیجه با این که نشستم و ثابتم ولی چشمام سیاهی میره گاهی بیبی چکم فقط مدیکور هاله میندازه.. نوک سی ...

پس تقریبا علائممون شبیه ب همه .منم حالت تهوعم کمه!درد سی...نه هم از روز پری شرو شده یعنی ۱۰ روزه اوایلش سمت زیر بغل بود حالا همه جاش درد داره

پس تقریبا علائممون شبیه ب همه .منم حالت تهوعم کمه!درد سی...نه هم از روز پری شرو شده یعنی ۱۰ روزه اوا ...

دقیقا منم از دیروز که موعد پریودم بود درد رفته..

من قبلآ درد میگرفت ولی این اولین باره که نوکش حساس شده وای من استرس دارم تازه روز ۲عه تاخیرم

🧡
مدیکورت تا چند مین هاله مینداخت؟؟ وای ببخش انقد سوآ میپرسما استرس دارم

بپرس گلم منم با جواب دادن یکم آروم میشم! پنج روز قبل پری منفی شد .دو سه روز بعد پری اول دیدم منفی از ناراحتی انداختمش دور بعد دو ساعت ک رفتم ببینم دیدم هاله انداخته.دیروزم ک خیلی سریع هاله انداخت.امروز بعد۱ دقیقه هاله انداخت

دقیقا منم از دیروز که موعد پریودم بود درد رفته.. من قبلآ درد میگرفت ولی این اولین باره که نوکش حساس ...

من قبلا اصلا سینم درد نداشت! نه موقع پری نه قبلش نه موقع خوردن دوفاستون! این ماه دوفاستون نخوردم یعنی طول درمانم فقط دو ماه بود.حالا میترسم شاید عوارض اون باشه

بپرس گلم منم با جواب دادن یکم آروم میشم! پنج روز قبل پری منفی شد .دو سه روز بعد پری اول دیدم منفی از ...

ای جونمممم خب عین منیی 

وای فردا کی میری جواب بگیری ؟؟؟

حتما بیا خبرشو بده 

من خودم اینور استرس دارم شوهرم اونور 😂😂

کلا سرتا پا استرسیم

ایشالا این ماه نینی اومده باشه تو دلمممون

🧡
من قبلا اصلا سینم درد نداشت! نه موقع پری نه قبلش نه موقع خوردن دوفاستون! این ماه دوفاستون نخوردم یعن ...

نگران نباش ایشالا باردارییی خوش ب حالت تونسی تا روز ۱۰ ام صبر کنی من امروز رفتم ک برم آز

دیدم خانونه گفتم ۳تا ۷روز بعد پری نشون میده منم برگشتم خونههه

🧡