2777
2789
عنوان

لطفا خانمای باردار بیان

172 بازدید | 18 پست

سلام . رفتم دکتر ازمایشام همش سالم بودن دکتر گفت شاید تنبلی تخمدان داری چون پریودام نامنظمه... حالا بهم قرص پروژسترون داده گفته بخورم  ده روز بعد نخورم تا پریود بشم. یه علایمی دارم فکر میکنم حامله ام اگه این قرص رو بخورم ضرری نداره اگه احیانا حامله باشم ؟ 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

گلم اگه حامله باشی جاش محکم میشه،پروژسترون تو کسایی که حامل۶ نیستن برای پری شدن استفاده میشه ولی برای حامله ها برای محکم کردن جای نی نی استفاده میشه نگران نباش

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من نخوری بهتره دکترم گفته به هیج وجه هیج دارویی زن حامله نخوره جز آهن و ویتامین ولی بازم با د ...

والا دکترم من تا حالا جز آهن خیلی چیزا داده

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
خب مشکلم اینه الان بی بی چک ندارم این قرصم الان باید بخورم

بگو شوهرت بخره...تو نت سرچ کن...برچه اساسی میگی بارداری

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
بگو شوهرت بخره...تو نت سرچ کن...برچه اساسی میگی بارداری

چون نسبت به قبل خیلی زود خسته میشم و چند بارم این بار سعی کردم حدود تخمک گذاریم حتما رابطه داشته باشم . بو یا غذا میخورم احساس حالت تهوع دارم ولی چیزی بالا نمیارم . شاید به خودن تلقین میکنم نمیدونم امیدم به خداست

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....