2777
2789
عنوان

ازدواج نکنید

298 بازدید | 7 پست

اگرتنها دلیلتون برای ازدواج این موارد باشه 

۱:سن بالاو چشم و هم چشمی 

اینکه فلان دوستت با ده سال سن کمتر ازدواج کرده و بچه داره،دلیل نداره تو شتاب زده برای ازدواجت عمل کنی

۲:رفع نیازجنسی:نیازجنسی مهمه اما اگه فقط برای این میخوای ازدواج کنی،احتمالافقط زیبایی رو درنظرمیگیری و اشتباه ازدواج می کنی 

۳:التیام شکست عشقی:اول از همه شماباید خودتونو التیام بدین و بعد ازدواج کنیدوگرنه ممکنه به همسرتون آسیب بزنید

۴:احساس ترحم:اینکه چون دلت برای کسی سوخته بری ازدواج کنی،ممکنه بعدها حس قربانی شدن بهت دست بده

۵:بخاطر پول:فکرکن هدفت از ازدواج با همسرت پول خودش یا خانوادش باشه اگر بعد ازدواج ورشکست شن چی؟وقتی هدفت پول باشه چشمت به عدم وجودخیلی از معیارهای مهم بسته میشه

۶:پرکردن تنهایی:همسرشماخیلی مهم تر ازاونه که فقط برای پرکردن تنهاییتون باهاش ازدواج کنیدبایدازخیلی از موارد دیگه ازته دلتون مطمئن باشد.

۷:تغییردادن همسر:اگربه این امید ازدواج میکنید که طرفتون رو تغییر بدین اشتباه میکنیدامکان نداره کسی رو بدون خواسته خودش تغییر داد.

ممکنه بعضی ازاین عوامل بخشی از دلیل ازدواج باشن اما نباید به تنهایی دلیل اصلی و مهم ازدواجتون باشه

اگرشما طبق تجربتون دلایل اشتباه برای ازدواج میدونید رو بگید تا بقیه هم استفاده کنن

و‌گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.