2777
2789

خودت به برادر شوهرت بگو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ب آقاتون بگو

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

مردا همینن دیگه. همینقدر نفهم و خونواده پرست. ذات مرد رو میخوای تغییر بدی؟ اینا سی هزار ساله همینن. ایش حالم بد شد. برادرشوهرم صددفعه تصادف کرد با ماشین شوهرم. قشنگ ناشی بازیاشو سر ماشین ما دراورد بعد واسه خودش ماشین خرید. 

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
درکت میکنم عزیزم شوهر منم اینجوریه هیچ رقمه به گوشش نمیره 

اشتباه فكر كنم ريپ كردي😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مردا همینن دیگه. همینقدر نفهم و خونواده پرست. ذات مرد رو میخوای تغییر بدی؟ اینا سی هزار ساله همینن. ...

کاش بمیرم بخدا دیگه موندم فک کن ماشین خودشو فروخته بعد با ماشین ما میرن اینور اونور 

ارزویی ندارم 
کاش بمیرم بخدا دیگه موندم فک کن ماشین خودشو فروخته بعد با ماشین ما میرن اینور اونور 

منم چه دعواهایی داشتم با شوهرم سر این مساله😒 فقط چاره ش اینه که هی هرروز بگی فردا قراره منو ببری فلانجا. تا ماشین لازمتون باشه همیشه و شوهرت نتونه بده به داداشش

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
منم چه دعواهایی داشتم با شوهرم سر این مساله😒 فقط چاره ش اینه که هی هرروز بگی فردا قراره منو ببری فل ...

اخه راننده ماشین سنگینه این احمق خان بیشتر موقع تشریف نداره 

ارزویی ندارم 
اخه راننده ماشین سنگینه این احمق خان بیشتر موقع تشریف نداره 

خوب رانندگی بلدی؟ خودت هی ماشینو بردار. بگو خرید دارم😡