2777
2789
عنوان

بدبختیای من😔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 83 پست
خیالت راحت دلت قرص.سالمه سالمه.دکترا الکی استرس میدن.خیلیا رو دیدم رفتن همه سالم بودن.دعامیکنم انشال ...

ممنون عزیزم واقعا کلی استرس کشیدم خوشحالی بارداریم کوفتم شر

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارده تاصلوات فرستادم به نیت چهارده معصوم خدادلت وشادکنه.

مرسی عزیزم 😚

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
بچه ها برا نی نی منم دعا کنین ب منم ریسک سندروم دادن

توام تو شرایط منی خدا بزرگه ایشالا دلامون و شاد میکنه برات کلی دعا میکنم 

۵بار برات سوره حجرات و میخونم.۱بار سوره قلم سالمه سالمه نترس

فدات بشم .خداکنه😚

عزيزم پاشو نماز امام زمان بخون ازشون كمك بخاه

میشه بگی شرایطش چه جوریه 

ممنون عزیزم واقعا کلی استرس کشیدم خوشحالی بارداریم کوفتم شر

من به شوهرم میگم این سونوها رو نریم قبول نداره غربال رفتیم شکرخداسالم بود انومالی دوست ندارم برم.دستگاها و ازمایشات همه بی کیفیت فقط به مادر استرس میدن.عزیزم ببین تو با استرست الان به بچه اسیب میرسونی چیزی که دست تو نیست استرس برای چی.امضامنو بخون.هرروز یه مشکل سپردم دست خدا .اگه هرچی هم باشه ناراحت نباش خدابهترین رو برات میخواد

نگران نياش عزيزم برات دعا ميكنم و به نيتت دعاي صنمي قريش رو حتما ميخونم، التماس دعا

مرسی عزیزم براتون حتما دعا میکنم 

من به شوهرم میگم این سونوها رو نریم قبول نداره غربال رفتیم شکرخداسالم بود انومالی دوست ندارم برم.دست ...

دست خودم نیست همش نگرانم 

چشم عزیزم برات صلوات میفرستم دعا میکنم الهی که چیزی نیست  امین خدایا خودت کمکش کن دوستمونو &nb ...

حتما عزیزم برات دعا میکنم و صلوات میفرستم ایشالا هر چی بخوای خدا بهت بده