2777
2789
عنوان

بدبختیای من😔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 83 پست
از صمیم قلب دعا میکنم سالم باشه .نگران نباش.خیلی از این اشتباهها بوده

آره در صدش کمه ولی باز نگرانم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درصد ریسکش چنده؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

براتون صلوات فرستادم عزیزم

مطمئن باش نی نی صحیح و سالم و تپلی میاد بغلت

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
به زن داداش منم همینو گفتن خیلی ناراحت بود ولی بچش سالم دنیا اومد

واقعا؟ خداروشکر امیدوارم خدا به منم کمک کنه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
براتون صلوات فرستادم عزیزم مطمئن باش نی نی صحیح و سالم و تپلی میاد بغلت

قربونت بشم عزیزم مرسی😚

من 5تا صلوات ویک ایت الکرسی برات خوندم 

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

چیزی نیست عزیزم  آزمایش بعدی بدی متوجه میشی بیخودی نگران بودی

دست خودم نیس همش دلهره دارم میترسم نی نیمو از دست بدم