2777
2789
عنوان

بدبختیای من😔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 83 پست
از صمیم قلب دعا میکنم سالم باشه .نگران نباش.خیلی از این اشتباهها بوده

آره در صدش کمه ولی باز نگرانم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درصد ریسکش چنده؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

براتون صلوات فرستادم عزیزم

مطمئن باش نی نی صحیح و سالم و تپلی میاد بغلت

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
به زن داداش منم همینو گفتن خیلی ناراحت بود ولی بچش سالم دنیا اومد

واقعا؟ خداروشکر امیدوارم خدا به منم کمک کنه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
براتون صلوات فرستادم عزیزم مطمئن باش نی نی صحیح و سالم و تپلی میاد بغلت

قربونت بشم عزیزم مرسی😚

من 5تا صلوات ویک ایت الکرسی برات خوندم 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چیزی نیست عزیزم  آزمایش بعدی بدی متوجه میشی بیخودی نگران بودی

دست خودم نیس همش دلهره دارم میترسم نی نیمو از دست بدم