2777
2789
عنوان

.: NEW :. جماعت شب زنده دار 2 .: NEW :.

| مشاهده متن کامل بحث + 709611 بازدید | 29679 پست
عزیزم..اسما جون اولا گلم الان دیگه چیزی به نام ناباروری وجود نداره....غیر ممکنه که کسی نی نی دار نشه...بعدشم عزیزم...منم بی حجابم....به نظر من حجاب باید درونی باشه.......
آیا مگر حضرت مریم حجاب داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا خیلیهای دیگه....همینکه اینقده دلت پاکه و به خدا نزدیکی ...خودش کلیهههههههههههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشکال ندارههههههههههههه...خواهش میکنم.......من درسته که از ایرانم دورم و با فرهنگ جای دیگه بزرگ شدم...ولی اصل خودمو فراموش نکردم.....

تو زندگیم فقط یه بار عاشق شدم...اونم شوشوم بوده...اونقده هم پای هم وایسادیم تا به هم رسیدیم....اگه دیدی نوشتم هر کاری دلت بخواد کردم...منظورم این بود که اکثر کشورا رو رفتم.....دیدنیهامو دیدم......تجربهامو کسب کردم...درسمم که تموم کردم....
ممنونم بچه ها امیدوارم کردید باور کنید الان که دارم اینا رو مینویسم با تمام وجود احساس میکنم خدا خیلی بهمون نزدیک شده داره حرفامون رو میخونه

اهنگ وبلاگ دنیا جون هم داره پخش میشه

وای چه حس قشنگیه
الهی فدای دل پاکت بشم....چرا خوابتو اونطوری تعبیر میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟این شاید بهت میرسونه که ازش ناامید نشی....نه اینکه چه میدونم نمازو روزه رو به جا بیاری.....به نظر من اول باید انسانها رو خودشون و اعتقاداتشون حسابی کار بکنن...بعد برن سراغ این چیزا..
بعدشم...به نظر من تو خیلی قلبت پاکه...اشکم درومد .....