2777
2789
عنوان

چ کارکنم

117 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم ادم دوروییه خیلیم زبون بازه  الکی تو جمع ازم تعریف میکنه و وقتی تنهاییم اذیتم میکنه و بهم تیکه میندازه وقتی تیکه میندازه انگار لال میشم  چیزی نمیتونم بگم بعد نیم ساعت تازه یادم میفته که باید جوابشو اینجوری میدادم خیلی ازدست خودم حرص میخورم من چرا اینجوریم😔چی کارکنم  به نظرتون مشکلم حل شه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مث توام دقیقا دقیقا خیلی از سکوتم سوءاستفاده کردن اگر اول راهی که سریع جمع و جورش کن نزار تحقیر شی

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤

منم قراره یه جاری جدید گیرم بیاد. خونوادش خیلی بامن بد بودن ازروز اول. حالا هی معلومه واسه اینک منو بچزونن. بااون گرم میگیرن خیلی سعی میکنم اهمیت ندم. اما خیلی دلم گرفته بنظرتون چکار کنم 😔

اگر میخوای روابط حفظ بشه که همچنان باید ساکت بمونی ولی اگر میخوای جواب بدی دقت کن ببین معمولا بخاطر چه مواردی بهت تیکه میندازه و تو ذهنت از قبل جواب اماده کن که بهش بدی. اینجور ادمها معمولا دست میذارن روی یه نقاط مشخصی از شخصیت طرف مقابل و مدام حرفشونو تکرار می کنن

بعضی موقع ها فک میکنم زبونمو بستن به شدت ازش متنفر شدم و دیدنش و شنیدن صداش حتی از پشت تلفن رعشه ب تنم میندازه

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
منم قراره یه جاری جدید گیرم بیاد. خونوادش خیلی بامن بد بودن ازروز اول. حالا هی معلومه واسه اینک منو ...

چه اهمیتی داره؟ خانواده ای که اینقدر سطح پایین هستن که قدر و جایگاه عروسشونو نمی دونن و تحقیرش می کنن، حالا بذار چار روز هم این بازیو دربیارن و یکی دیگه رو تحویل بگیرن. اصلا بهشون اهمیت نده و فقط لبخند ملیح بزن. ما باید یاد بگیریم که تایید آدمهای مشکل دار برامون مهم نباشه 

میتونی یه مثال برام بزنی..میخوام ببینم تیکه هاش چه مدلیه؟

مثلا میگه خوش به حال عروس خواهرم خیلی پایس یا میگه لباس بهترازاین نداری بپوشی درصورتی که خیلی خودش بدسلیقس خیلی چیزای دیگم هست 

منم قراره یه جاری جدید گیرم بیاد. خونوادش خیلی بامن بد بودن ازروز اول. حالا هی معلومه واسه اینک منو ...

ب نظرم هیچی فقط نشون بده ک برات اهمیتی نداره ان شا الله از جاری جدیده رفتار های جالبی ببنن و قدرتو بدونن

ب نظرم هیچی فقط نشون بده ک برات اهمیتی نداره ان شا الله از جاری جدیده رفتار های جالبی ببنن و قدرتو ب ...

کلا دیدی بعضیا باادم لج میکنن؟!! من گرم وصمیمی میشم محلم نمیزارن تحقیر میشم خودمو ساکت نشون میدم دیگه بدتر هر حالتی باشم در هرصورت قشنگ معلومه ازمن خوششون نمیاد دوسم ندارن. خیلی دل شکسته ام حتی شده تو عروسی اینقدر بهم بی محلی کردن ک خونواده دختر دایی هاش اینا انگار دلشون برای من سوخت باهام گرم گرفتن البته چندین ماهه خونه ام و جدا کردم دور شدم ازشون ماهی ی بار شاید ببینمشون. اما خب یه عمر زندگیه. این چ رفتاریه. شوهرم خیلی خوبه ها اما خیلی آرزو داشتم خونواده شوهرم باهام خوب بودن. دوست ندارم حس حسادتم تحریک بشه چون واقعا آدمی نیستم ک ذاتا حسود باشم یا بخوام قیافه بگیرم...😭

مثلا میگه خوش به حال عروس خواهرم خیلی پایس یا میگه لباس بهترازاین نداری بپوشی درصورتی که خیلی خودش ب ...

دقیقا مثل طرف منه بیشعور فضول استاد همه چی دون و معلم اخلاق و خدای ادعا و تبل تو خالی و با همه چه کار داره باید سر از همه چی در بیاره و همیشه خدا طلبکار دوست داره دنیا حرف بهت بگه تو ن ناراحت بشی ن چیزی بگی ن ب دل بگیری ن اخم کنی خدا از زمین برش داره

دقیقا مثل طرف منه بیشعور فضول استاد همه چی دون و معلم اخلاق و خدای ادعا و تبل تو خالی و با همه چه کا ...

من میخوام جوابشو بدم ولی نمیشه انگار لال میشم