2777
2789
عنوان

قهر کردن

178 بازدید | 6 پست

سلام 

امروز با نامزدم دعوا کردم باهاش قهرم صبح رفته شهرستان ازش خبری ندارم ببینم اومد کجاست میگم تماس بگیرم دیگه به قهرم بها نمیده براش بی ارزش میشه از یه طرفم دلم شور میزنه ببینم کجاست چکار کنم 

اگه فقط میخوای صداشو بشنوی ببینی سالمه یا نه سیمکارتی نداری که شمارشو نداشته باشه؟زنگ بزن جواب داد قطع کن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زنگ بزن این حرفا چیه اخه چرا میذارید رابطتون سرد بشه بخدا حیفه 

دو هفته دیگه عروسیمونه اقا خیلی بیخیاله شش ماهه عقدم سر هم دوبار بیشتر باهاش خرید نرفتم اونم هیچی نخریدم چون مدام میگه گرونن فقط همین مقدار باهامه اینقد میگه که پشیمون میشم از خرید احساس گناه میکنم باهاش خرید اومدم ولی برا خودش جین جین میخره پنج تا تیشرت خرید یه جا برا خودش.ولی برا من نه میگم احتیاج دارم میگه میریزم حسابت ولی هیچ خبری نیست غرورم و له میکنه خودم کارمندم با پول خودم برا خودم میخرم به خانواده میگم اینو شوهرم خریده از دست رفتارش دارم دیوونه میشم 

دو هفته دیگه عروسیمونه اقا خیلی بیخیاله شش ماهه عقدم سر هم دوبار بیشتر باهاش خرید نرفتم اونم هیچی نخ ...

رفتی خونه خودت دیگه کار نکن اینجوری داره عادت میکنه که با پول خودت بخری ازش پول نخواه مستقیم باهاش رقتی بیرون بگو اینو میخوام.و بخر دست نزار رو گرونترین چیزها ولی خودتو کم توقع نشون بدی عادت میکنه با زبون باهاش راه بیا مردها همشون همینن غصه نخور فقط سیاست به خرج بده نگو حتما اینو بخر با ناز بهش بگو چقدر از این خوشم میاد یا کاش این واسه من بود با لجبازی هیچی درست نمیشه و بدتر میشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز