2777
2789
عنوان

هیرتونیک t2

5050 بازدید | 8 پست

سلام کسی از محصول سریتا هیرتونیک t2(تی دو) واسع مو استفاده کردع برای درومدن موی جلوی سر ؟ نتیجه گرفته ؟ 

من دکتر رفتم برای جلوی سرم خاستم اینو داد

الان تقریبا ۳ ۴ ماهه اسپری میکنم اما اصلا جلو سرم پر مو نشده موی ریز خیلییییی کم درومده 

اما سریتا برای ابرو عااالی بود

این سریتا تی دو من داره تموم میشه دوباره بگیرم بزنم؟ یا اگ میخواس پر بشه تا حال شده بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم خیلی خوب بود تا ۳ ماه بزن

فک کنم ۵ ماه شد از تابستون ی قوطیشو گرفتم زدم الان تموم شده دیگ

یذرع مو ریزع خیلیییی کم درومده حس میکنم شقیقم 

ولی بازم کمه جلوی سرم

بازم بگیرم ی قوطی دیگ بنظرت

شما ب کدوم قسمت سرت زدی 

فک کنم ۵ ماه شد از تابستون ی قوطیشو گرفتم زدم الان تموم شده دیگ یذرع مو ریزع خیلیییی کم درومده حس م ...

همه جای سرم بله حداقل سه تا ۶ ماه باید بزنید روزی دوبار شامپو شم درکنارش بگیرید من موهام‌پر بود پرتر شد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

سلام من استفاده کردم تی ۲ رو خیلی خوبه اما باید بلند مدت استفاده کنید تا نتیجه بگیرید فقط یه سوال دارم من موهامو کراتین کردم نمیدونم میتونم دوباره از تی ۲ استفاده کنم یا نه؟

من زدم خیلی خوب بود تا ۳ ماه بزن

عزیزم شما محلول سریتا زدی ریزشت قطع شد 

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍