2777
2789
اگ اخلاقت تند و کم صبری دختره اگ..صبوری و آرومی پسره

من تند شدم  

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزيزم اكثر اونايي كه معلوم نيست پسرن چون اونجاشونو ديرتر ميبينن تو همين چندوقته من خيلي ازين مورد ...

من همين چندماه پيش دوستم بچشو اورد تازه فهميد پسره گفته بودن دختره

اسی معذرت..بچه ها من الان توی11هفته هستم حتماباید12هفته برم غربالگری یا13هفته هم میشه؟؟اخه شوهرم ماموریته

راستی اسی جون ان شاءالله سالم باشه💗

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
خوب صد درصد دوس داری بشنوی پسره

خخخخ 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
واااای راست میگین من بچه دوممو باردارم ناخاسته شد به خاطر همین نمیدونستم باردارم شبا بیدار میشدم یه ...

اخی نااازی. ب سلامتی گلم منم خودم خیلی نترس بودم ولی الان ازسایه خودمم میترسم