2777
2789
عنوان

۳روز دیر شده

126 بازدید | 12 پست

۳روز از وقت پ گذشته خبری نیست قبلا سابقشو داشتم ک چند روز یا ۱هفته دیر بشه اما دردشو داشتم ولی حالا هراز گاهی درد دارم و ن ب اون شدت

چرا

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تو اقدام هستی؟  منم ی روز تاخیر دارم  دل درد های همیشگی رو. هم ندارم  همش ...

ن اصلا جلوگیریمم طبیعیه اما مراقبم ولی چون من همیشه خیلی درد می کشم و الان نمیدونم چرا انقدر دردم کنه

انشاالله ک باردار باشی گلم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
قبلا سونو دادم مشکل نداشتم اما استرسم ندارم الان 

اگه مشکلی نیست نگران نباشید یه سری قرص اون سری به من داد دقیق یادم نیست اسمش آکنوگل بود انگار اونو خوردم تا وقتی میخوردم خوب بود بعدش دوباره همون آش و همون کاسه حتی دو ماهم عقب افتادم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
اگه مشکلی نیست نگران نباشید یه سری قرص اون سری به من داد دقیق یادم نیست اسمش آکنوگل بود انگار اونو خ ...

آخه تو آخرین آزمایشم مستعد ب کم کاری تیروئید بودم الان میگم اگ کم کار شده باشه نکنه از اونه چون ۲,۳ماهی بود پریودم سر وقت یا حداکثر ۱روز تاخیر داشت 

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آخه تو آخرین آزمایشم مستعد ب کم کاری تیروئید بودم الان میگم اگ کم کار شده باشه نکنه از اونه چون ۲,۳م ...

تیروییدم موثره حتما پیگیری کنید مجددا 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
کم کاری تیروئید ممکنه باعث نازایی هم بشه?

نمیدونم عزیزم ولی رو تاخیر اثر داره یادمه همه این ازمایشاتو دادم واسه خودم 

کم کاری تیروئید ممکنه باعث نازایی هم بشه?

پرولاکتین به نازایی اثر داره که در اثر تیروئید میاد به نظرم.من تیروئید کم کار دارم.اما پرولاکتینم نرماله. ولی یه سال و نیمه اقدامم.مشکلی هم ندارم

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله