2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدسو یکم بپز ونمک بزن بعدبریزتو برنج تانرم شه بعد ابکشش کن باهم ازاون طرفم پیازداغ درست کن گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ نگینی بریز وباپیازخوب تفتش بده رب بریز خوب سرخ کن ک رب رنگشو پس بده ادویه بزن دارچین ونمک فلفل کمی با دارچین ی فنجان اب بریز تا یکم بااب بپزه بعدموادتو بریز لایه برنجت لایه لایه بزار دم بکشه ازاون طرفم میتونی اخرسر ی مقدارکشمش و باکره و شکرتفت بده بریز زوش برای تزیین

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

عدس رو بزار بپزه بعد برنج رو تو همون آب عدس بزار پخته ش 

نیم ساعتی از پختن عدس گذشت شروع کن چرخ کرده رو با پیاز سرخ کن نمک یکم دو س قطره آبلیمو بزن دارچین هر چقد دوس داری ولی من زیاد میریزم یه قاشق غذا خوری 

کشمشا رو هم ی تفت بده باهاشون بزار کنار 

وقتی خاستی دم کنی میزاری وسط مواد بزار دم بکشه 

بعدش روغن داغ کن بریز روش 😋😋😋😋

عالی میشه 

کشمشا وقتی لای برنج دم بکشن باد میکنن میره لای دندون شیرینیش میپاشه دهنت وای وای 🤗🤗🤗🤗

بعد رفتنت همه آزوهام مُردن 😔😔